arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3371
EURO
35,2023
ALTIN
2.247,11
BIST
8.718,11
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Yağmurlu
14°C
Bodrum
14°C
Yağmurlu
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
14°C
Cuma Çok Bulutlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C

Başkan Aras Site Yöneticileri İle Buluştu…

Başkan Aras Site Yöneticileri İle Buluştu…
20 Mayıs 2022 14:05
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Yarımadası genelinde bulunan sitelerin yöneticileri ile bir araya geldi.

Arena Bodrum Haber – Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce organize edilen ve Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya yarımada genelinde bulunan 420 site yöneticisi ve yönetim kurulu üyeleri, MUSKİ ve AYDEM yöneticileri ile Bodrum Belediyesi’nden ilgili birim müdürleri katıldı.

Altyapıdan üstyapıya, yollardan çevre düzenlemeleri, temizlik ve kaçak yapılaşmaya kadar bütün sorunların konuşulduğu toplantıda Başkan Aras, yöneticilere tek tek söz vererek taleplerini dinledi.

Başkan Aras, toplantıda yaptığı konuşmada Bodrum’un pandeminin de etkisiyle çok sayıda göç aldığını buna bağlı olarak altyapıda sorunlar yaşandığını, belediyenin ve kurumların bu sorunların çözümü için var gücüyle çalıştığını belirtti. Yaşanan mağduriyetler ya da gecikmeler için hiçbir bahanenin olamayacağını ifade eden Başkan Ahmet Aras, “Sorunlar karşısında elimizden gelen budur deyip kenara çekilemeyiz tam aksine üzerine üzerine gideceğiz. Kurumlarımızla, ilgili tüm müdürlüklerimiz ve personelimizle tüm eksikleri bir an önce tamamlayıp vatandaşımızı altyapısıyla, üstyapısıyla tamamlanmış bir Bodrum’a kavuşturmak istiyoruz. Vatandaşlarımızla iş birliği içinde olmayı çok önemsiyor, bu toplantıların devam edeceğini ve belediyemizin tüm kanallarından sürekli iletişim halinde olacağımızı söylemek istiyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından soru-cevap kısmına geçilerek vatandaşların soru ve talepleri dinlendi. Halkla İlişkiler Birimi personellerinin, vatandaşların taleplerini tek tek kayıt altına almasının ardından toplantı sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.