arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2780
EURO
34,9601
ALTIN
2.449,22
BIST
10.173,42
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
27°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
29°C
Pazar Açık
30°C

“Denizin Kızları” Bunu Hep Yapıyor..

“Denizin Kızları” Bunu Hep Yapıyor..
29 Nisan 2024 13:42
A+
A-

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde Bodrum’u başarıyla temsil eden Armada Praxis Yalıkavakspor sezonu lig ikincisi olarak tamamladı

Arena Bodrum Haber – 2023-24 Süper Lig sezonunu Konyaaltı Belediyespor’un ardında ikinci olarak tamamlayan “Denizin Kızları” Bodrum’a yeni bir başarı daha getirdi.

Dörtlü finalde Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek olan Yalıkavakspor, sahasında konuk ettiği zorlu rakibi Kastamonu Belediyespor’u 31-26 yenerek avantaj sağladı.

Son haftaya lig üçüncüsü olarak giren Yalıkavakspor aldığı galibiyetle sezonu ikinci olarak tamamlarken, Türkiye Kupası “Dörtlü Final” grubunda da saha avantajı yakaladı.

“Dörtlü Final” grubunun ilk maçlarını sahasında oynayacak olan Yalıkavaspor, Kastamonu Belediyespor maçına ilk 7’sinden 2 eksikle başladı.

Geçtiğimiz haftalarda yabancılarını gönderen Kastamonu Belediyespor‘un üzerinde oyun ve skorla oluşturduğu baskıyı ilk devre boyunca devam ettiren Yalıkavakspor, soyunma odasına 16-14 önde gitti.

İkinci yarıya Gülsüm’ün golüyle başlayan Yalıkavakspor, yaptığı sert savunmayla Kastamonu Belediyespor’un hücumlarını boş çevirdi. Üst üste bulduğu 3 golle farkı 5’e çıkaran Yalıkavakspor’un kalecisi Anca‘nın performansı dikkatleri çekti. Kaptan Yeliz’in ortadan Gülsüm’ün sol kanattan bulduğu gollerle fark 8 gole kadar çıktı.

Maçın hakemlerinin karşılaşmanın son 10 dakikasında hiçbir sebep yokken yaptırdığı ve nedenini kimsenin anlamadığı kötü tezahürat anonsunun damga vurduğu maçta Yeliz ve Gülsüm’e Perihan ve Fatma’da golleriyle katkı koyunca, devrenin başında oluşan 5 gol farkı maçın skoruna da yansıdı.

“Denizin Kızları” maçı 31-26 önde tamamlarken Gülsüm (8), Perihan (6), Yeliz (5) ve Fatma (5) golle skora katkı koyarken, Kastamonu Belediyespor’da Cansu (6) ve Yalıkavakspor’un eski oyuncusu Yasemin Şahin’in bulduğu (8) golle direndi.

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve milli voleybolcu Meryem Boz’un da izlediği karşılaşma sonrasında Armada Praxis Yalıkavakspor klasik pozunu verdi.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası “Dörtlü Final” karşılaşmaları kapsamında İzmir BBSK ile 4 Mayıs Cumartesi günü saat 13:00’de THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda karşılaşacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor, Maçı kazanması durumunda 5 Mayıs Pazar günü Konyaaltı Belediyespor ile Kastamonu Belediyespor maçının galibi ile final maçını oynayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.