arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3074
EURO
35,1642
ALTIN
2.245,74
BIST
8.718,11
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
17°C
Bodrum
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
14°C
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Açık
14°C
Cuma Az Bulutlu
13°C

Bodrum Bike Fest Başlıyor…

Bodrum Bike Fest Başlıyor…
20 Mayıs 2022 13:52
A+
A-

27-28-29 Mayıs tarihlerinde, Bodrum Belediyesi, Bodrum Dağ Bisikleti Spor Kulübü tarafından organize edilen, Muğla Valiliği, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Bodrum Kaymakamlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ile sponsorların destekleriyle Bodrum’da gerçekleştirilecek olan “Bodrum Bike Fest” öncesinde basın toplantısı gerçekleştirildi.

Arena Bodrum Haber – Opet’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek yarışlar öncesinde Bodrum Belediyesi Trafo Cafe’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla İl Temsilcisi İlker Cömert, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Dumruk, Bodrum Dağ Bisikleti Spor Kulübü (BODASK) Başkanı Ali Sonay ile Vahap Polat Almanya’dan İnselhüpfen/İslandhopping Grubu CEO’su Klaus Schenk, Opet Kurumsal İletişim Müdürü Ayşenur Aydın ve basın mensupları katıldı.

“Dağ Bisikletleri Şehre İniyor” sloganıyla organize edilen uluslararası festivale, şuana kadar kayıt yaptıran Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Ekvador, Birlesik Arap Emirlikleri, İsveç gibi ülekelerden bisikletçilerin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından sporcular katılım sağlayacak. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Çevre Koruma ve Kontrol Bürosu tarafından organize edilen, 27 Mayıs Cuma günü 12.00-18.00 saatleri arasında kayıt ve parkur gezisi ile başlayacak olan program, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 09.00’da Çamlık’ta Bodrum MTB Cup Bisiklet Yarışı ile devam edecek. 29 Mayıs Pazar günü saat 13.30’da Bodrum merkezde Opet MTB Eliminator National Series yarışı start alacak.

“Bodrum, sporu yaşam biçimi haline getirmiştir”

Bodrum Belediyesi olarak uzun süredir küresel iklim krizine yönelik farkındalık çalışmaları yaptıklarını ve yıl boyunca farklı branşlarda spor organizasyonları gerçekleştirdiklerini ifade eden Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu, “Muğla’nın en fazla lisanslı sporcusu olan ilçesi Bodrum. Bu bizim için oldukça gurur verici. Bunun nedeni yerel yönetimimizin verdiği destek ve halkımızın sporu yaşam biçimi haline getirmesidir.  Çevreye, doğaya duyarlı hizmetlerle çocuklarımıza, gençlerimize sürdürülebilir bir çevre bırakabilmek için doğru yönlendirmelerde bulunmaya gayret edeceğiz. Sürdürülebilir kentsel hareketliliğe dikkat çekmek amacıyla gerçekleştireceğimiz bu yarışlarımız bizler içinde oldukça önemli.

Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras adına; Türkiye Bisiklet Federasyonu’na, Bodrum Doğa Sporları Kulübü’ne, sporculara ve destek olan tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Bu organizasyonla birlikte dünyanın en iyilerini Bodrum’da ağırlayacaklarını ifade eden Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla İl Temsilcisi İlker Cömert, bu tür organizasyonlarla turizmi 12 aya yaymanın da çok önemli olduğunun altını çizdi.

Kurumsal olarak sanata, spora, kültürel değerlere önem veren bir marka olduklarını söyleyen Opet Kurumsal İletişim Müdürü Ayşenur Aydın, Bodrum’da gerçekleştirilecek olan bu etkinliğin hayata geçirilmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. Sosyal sorumluluk odaklı bir marka olduklarının altını çizen Aydın, burada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek tüm yarışmacılara başarılar diledi.

Dünya Bisiklet Turizminin marka ismi Alman İnselhüpfen/ıslandhopping Grubunun Kurucu CEO’su Klaus Schenk ise 24 yıldır Türkiye’nin bisiklet turizmine açılmasını beklediklerini söyleyerek, “Bisiklet turizmi için gerekli tüm doğal güzelliklere sahip olan Bodrum’un buna öncülük etmesine özellikle sevindim.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.