arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3787
EURO
34,7648
ALTIN
2.410,07
BIST
10.110,19
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

ZAFER BAYRAMI “MİDTOWN ORKESTRASI” İLE KUTLANDI

ZAFER BAYRAMI “MİDTOWN ORKESTRASI” İLE KUTLANDI
31 Ağustos 2017 09:26
A+
A-

Midtown Orkestrası Bodrum Belediye Meydanı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı

Midtown Alışveriş Merkezi tarafından hayata geçirilen ve bu yıl beşinci dönemine giren Midtown Orkestrası,  ’30 Ağustos Zafer Bayramı’nı özel bir konserle  Bodrum Belediye Meydanı’nda kutladı.

Bodrum’da bulunan alışveriş ve yaşam merkezi Midtown’ın bünyesinde kurulan Midtown Orkestrası,  30 Ağustos Zafer Bayramı’nda  Bodrum Belediye Meydanı’nda müzikseverler ile klasik müzik, tango ve marşlardan oluşan repertuarı ile keyifli bir konser verdi. Midtown Orkestrası, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile özdeşleşmiş ‘ İzmir Marşı’, ‘Gençlik Marşı’ ve ’10.Yıl Marşı’ ile popüler şarkılardan oluşan bir repertuarla sahnede yer aldı. Midtown Orkestrası ayrıca Midtown Alışveriş Merkezi’nde Havuzlu Alan’da  30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel bir performans sergiledi.

Alışveriş merkezinde sergilenen performansı dinleyen seyircilerden Sevda Metinsoy, düzenlenen etkinlik hakkında düşüncelerini dile getirdi. Metinsoy, ‘Bugün  30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamaya geldik. Midtown Alışveriş Merkezi’nin her zaman buradaki orkestrasını dinliyoruz. Kızım için bugün çok önemli bir gün, çok büyük bir aşkla ve sevinçle ortada koşturdu, bayrağını salladı,  Zafer Bayramı’nı kutladı. Umarım bundan sonraki yıllarda da büyük bir zevkle coşkuyla kutlarız  30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve diğer güzel bayramlarımızı” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı  Mehmet Kocadon da konser alanında yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Kocadon, “Bugün şu birlik beraberliği sağlamamız, bütün güzelliklerin bir olması lazım. Gelin  Bodrum’dan bu elinizdeki bu güzel bayrakları öyle bir sallayalım ve öyle bir meşale yakalım ki içimizdeki sevgi, birlik ve hoşgörü bütün ülkemizi sarsın. Yolumuz Ulu Önderimizin gözündeki ışık yoludur, medeniyet yoldur, uygarlık yoludur” dedi.

Konseri dinleyen seyircilerden Öğretmen Beyza Yılmaz da, “Ben  İzmir’de yaşıyorum. Yazları  Bodrum’da yaşıyorum ve bir ilkokul öğretmeni olarak da 30 Ağustos’a sahip çıkıyorum. Bu bayramda çok keyifli ve coşkulu geçiyor, müzikten anlaşılacağı gibi bence çok keyifli bir atmosfer yaratılmış” dedi.

Konseri keyifle izlediklerini ve Midtown’un bu gibi etkinlikler düzenlemesini her zaman onayladıklarını dile getiren  Pınar Erdil, “İç mimarım.  Bodrum’da yaşıyorum, 11 yıldır Midtown Orkestrası’nı heyecan içinde sürekli seyrediyoruz. Takipçisiyiz ve insanların böyle bir güzel bir günde hep birlikte oluşları çok mutlu ediyor bizi.  Bodrum Halkı olarak böyle bir şey imza atmalarını her zaman onaylıyoruz, her zaman arkalarındayız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.