arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3814
EURO
34,5947
ALTIN
2.386,19
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Tuna Işın, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı..

Tuna Işın, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı..
12 Ağustos 2023 12:13
A+
A-

20 Ağustos 2023 Tarihinde yapılacak CHP Bodrum İlçe Başkanlığı adaylığını “üye iradesi ve ön seçim” vaadiyle açıklayan Tuna Işın, parti içi demokrasi mesajı verdi.

Arena Bodrum Haber – Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, başkan yardımcıları İbrahim Akbaş ve İlknur Ülküm Seferoğlu, CHP İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ile kalabalık bir partili topluluğu önünde adaylığını açıklayan Tuna Işın, “bir arada bulunduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok” mesajı verdi.

Çoğala çoğala bugünlere gedik..

5 Binden fazla üyenin oy kullanmasıyla yapılan delege seçimlerinin sonrasında başlayan ilçe başkanlığı sürecinde adaylığını açıklayan Işın, “Yaklaşık 4 yıl önce, coşku dolu, sevgi dolu, umut dolu bir yürüyüşteyiz diyerek sözlerime başlamış ve yol arkadaşlarımla birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimine aday olduğumuzu açıklamıştık. O günden bu yana hiç eksilmedik, hep üstüne koymaya, kendimizi sizlere daha iyi anlatmaya gayret ettik. Halkımızı ve üyelerimizi dinleyerek, anlamaya çalışarak, onlara inanarak; çoğala çoğala bugünlere geldik. İşte şimdi, yine aynı sevgi, aynı coşku ve daha büyük bir umutla, huzurunuzda olmaktan onur duyuyoruz. Değerli yol arkadaşlarım, biz hazırız. Geçmişin bize bıraktığı mirasla bugünlere kadar geldik ve şimdi anlıyoruz ki; bu mirası, en iyi şekilde geleceğe taşımak gibi bir borcumuz var. Bodrum’un yarınlarına, çocuklarımızın yarınlarına borcumuz var. Yaşadığımız bu cennetin; doğasına, tarihine, kültürel değerlerine borçluyuz! İşte, bu borcu ödemek için geliyoruz.” mesajını verdi.

Kadın ve gençlik kolu başkanlarımızın, katılımı olmayan hiçbir kararın altına imza atmayacağız!

Şartlar ne olursa olsun, ülkemizde parlamenter demokratik cumhuriyetin ile en büyük sorunlarımızdan biri olan parti içi demokrasinin öncüsü olacaklarını belirten Işın “Ayrımız gayrimiz olmadan, mahalle temsilcilerimizden yerel yönetimlerde görev alacak arkadaşlarımıza kadar her aday, üyelerimizin iradesiyle sandıkla belirlenecektir. İkinci en büyük vaadimiz, başta gençlerin ve kadınların partimize olan bağlılık duygusunu rencide eden; fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak olacaktır. Parti çalışmalarımızın her aşamasında, politika üreten, seçimlerde kapı kapı gezen, afet ve olağanüstü durumlarda hemen organize olabilen ve yardıma koşan; başta kadın kolumuzla birlikte gençlik kollarımıza, hepinizin huzurunda sonsuz şükran duygularımızı sunuyoruz. Biz onları, yönetim ana kademesinin yan kolları olarak değil partimizin asli unsuru olarak görüyor ve öyle kabul ediyoruz. Şunu da ciddiyetle ifade edelim ki, kadın ve gençlik kolu başkanlarımızın, katılımı olmayan hiçbir kararın altına imza atmayacağız! Çünkü tarlada izi olanın, harmanda da yüzü olur. Parti emeği, bizim siyasetimizin en yüce değeridir.” dedi.

Akbelen neyse Sazköy’de odur..

Kazdağları, Hatay Dikmece Köyü ve Akbelen Ormanları’nda yaşanan doğa katliamlarına dikkat çeken Işın, “yaşam alanı konularında göğüs göğüse mücadele vereceğiz” dedi. Çevre konusunda son günlerde Bodrum gündemindeki yoğun bir şekilde yer alan Sazköy eko/kırsal turzim projesi içinde “Bu arada içiniz rahat olsun, Akbelen için ne düşünüyorsak, Sazköy için de aynı şeyi düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.