arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3961
EURO
34,5541
ALTIN
2.384,55
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Temiz plaj, temiz deniz çalışmaları devam ediyor..

Temiz plaj, temiz deniz çalışmaları devam ediyor..
13 Temmuz 2023 10:38
A+
A-

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, yarımada genelinde vatandaşların plajlardan ve denizden rahat bir şekilde faydalanabilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Arena Bodrum Haber – Ekipler, 11 mavi bayraklı plajın da aralarında bulunduğu toplam 77 plajda, 22 cankurtaran ve temizlik personeliyle birlikte günlük çalışmalarını gerçekleştiriyor. Plajlara vatandaşların ücretsiz kullanabileceği 2 binin üzerinde şemsiye yerleştirildi.

Soyunma kabinlerinin bakımını yapmak, cankurtaran kulelerini yenilemek, denizde şamandıra çekmek ve plaj alanında tesviye çalışmalarını tamamlamak gibi önemli faaliyetleri de gerçekleştiren ekipler, temizlik ve bakım çalışmalarını da rutin olarak denetleniyor.

Şemsiyelere Zarar Veriliyor

Belediye ekipleri tarafından bazı plajlarda şemsiyelere zarar verildiği, yeni şemsiyelerin çalındığı veya eskileriyle değiştirildiği tespit edildi. Konu ile ilgili belediye yetkilileri, vatandaşlardan şemsiyelere zarar verilmemesi ve daha sorumlu bir tavır sergilenmesi yönünde desteklerini beklediklerini ifade ettiler.

Cankurtaranlar Hayat Kurtarıyor

Plajlarda görevli cankurtaranlar tarafından 10 boğulma vakasına müdahale edilirken riskli yaş gruplarında bulunan ve riskli bölgelerde yüzen vatandaşlara da uyarılar yapılıyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediye olarak plajlarda güvenli ve temiz bir ortam sağlamak için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade ederken, “Vatandaşlarımızın da bu çabalara destek vererek plajları temiz tutmaları ve ekipmanlara zarar vermemeleri önemli. Bodrum’un güzelliklerinden faydalanırken çevreye ve başkalarına saygı göstermek, keyifli ve güvenli bir yaz sezonu yaşamamızı sağlayacak.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.