arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3372
EURO
35,0918
ALTIN
2.308,16
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

TED Bodrum Kolej Gazetecileri Ağırladı…

TED Bodrum Kolej Gazetecileri Ağırladı…
12 Ocak 2022 10:04
A+
A-

TED Bodrum Koleji 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Ortakent Mahallesindeki kampüsünde basın mensuplarını ağırladı.

Arena Bodrum Haber – TED Bodrum kampüsünde gerçekleşen kahvaltılı buluşmada, kolejin yönetim ve eğitim kadrosuyla bir araya gelen Bodrumlu basın emekçileri sıcak bir sohbet ortamı yaşadı.

Bodrum TED Kolejin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Erdem Erken, etkinliğe katılan basın mensuplarıyla tek tek ilgilendi.

Erken, yaptığı konuşmada, “Bizim için gelenekselleşen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü buluşmaları çok önemli. Sizlerin zor şartlar altında yaptığınız ve toplum için önemli olan görevlerinizde hoş bir an oluşturmak için elimizden geldiği azami oranda yanınızda ve birlikte olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Kolejin Kurumsal İletişim Uzmanı Meltem Yavuz Yüksel, TED Kolejin Türkiye genelinde uyguladığı eğitim-öğretim programlarının dışında kurdukları atölyelerle öğrencilerin kazanımlarını daha da zenginleştirmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade ederek, “Bugün bu sofrada kullandığımız yiyeceklerin bir kısmını kurduğumuz atölyelerde öğrencilerimiz yaptı. Öğrencilerimizin yaşamla iç içe olmaları için elimizden gelen her uygulamayı ve tekniği değerlendiriyoruz. Kurduğumuz atölyeler misafir ettiğimiz yabancı öğrenciler arasında da çok ciddi kabul gördü.” diyerek, toplumda iletişim ve etkileşim konusunda kutsal bir görev yapan basın mensuplarının gününü kutladı.

Gazeteciler adına söz alan Bodrum Gündem’in Genel Yayın Yönetmeni Fatih Bozoğlu, esas kutsal görev yapan kimliklerin öğretmenler ve eğitimciler olduğuna dikkat çekerek, “TED kolejin kurulduğu günden beri ‘köy enstitüleri’ kıvamında bir eğitim yaptığını gözlemliyorum. Türkiye’nin birçok noktasında bu görevi başarıyla yerine getiriyor” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarına ev sahipliği yapan çalışma arkadaşımız TED Bodrum Kolej Basın-Yayın Sorumlusu Fatma Gök Avaçar‘da, “Gazeteciliğin ne denli zorlu ve meşakkatli bir uğraş olduğuna sizlerin çalışmalarında birebir tanığım” diyerek, eğitimcilik ve gazetecilik bu yönüyle de birbirleriyle oldukça örtüştüğünü ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.