arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
33,9905
EURO
37,8430
ALTIN
2.821,50
BIST
9.577,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
27°C
Bodrum
27°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
26°C

Son Şampiyon Yeni Sezonun Startını Verdi…

Son Şampiyon Yeni Sezonun Startını Verdi…
22 Temmuz 2024 10:35
A+
A-

2023-2024 Sezonunun Türkiye Şampiyonu Armada Praxis Yalıkavakspor, yeni sezonun startını verdi

Arena Bodrum Haber – Geçtiğimiz hafta yeni oyuncularıyla birlikte ilk antrenmanına çıkan Denizin Kızları, yeni sezona üç kupaya da sahip olma hedefiyle başlıyor.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda Türkiye ve Bodrum’u temsile edecek olan Yalıkavakspor, ilk antrenmanını Yalıkavak Türkan Saylan Spor Kompleksi’nde yaptı.

Armada Praksis Yalıkavakspor antrenmanı sonrasında yaptığı açıklamada yeni sezonda yeni hedeflere odaklanacaklarını belirten Antrenör Kıvanç Özcan, özellikle Avrupa Kupasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için önemli bir misyona sahip oldukların belirtti. Özcan yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bu sezon, takımımıza katılan 7 yeni oyuncu ve geçen sezondan devam eden 9 oyuncumuzla birlikte büyük hedeflerimize odaklanacağız. Her sezon olduğu gibi bu sezon da Türkiye Kupası, Süper Lig ve Avrupa Kupası olmak üzere üç kulvarda yarış içinde olmak, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve Avrupa Kupasında bir üst tura çıkmak, kupa kazanmak istiyoruz.

Avrupa kupalarındaki rakibimiz, Polonya ülke olarak köklü bir hentbol ekolüne sahip. Rakibimiz, geçtiğimiz sezonu ligde ikinci sırada bitirmiş güçlü bir ekip olan KPR Gminy Kobierzyce. Takımlarında hem genç hem de deneyimli oyuncular bulunuyor. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve bir üst tura çıkmak istiyoruz.

İlk maçımız 5-6 Ekim tarihlerinde Polonya’da, ikinci maçımız ise 12-13 Ekim tarihlerinde Bodrum’da gerçekleşecektir. Bodrum’daki maçımızda her zaman olduğu gibi saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. O nedenle tüm Bodrum halkını şimdiden oynanacak tüm maçlarımıza davet ediyoruz.

2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi’nde fikstür çekimleri de 22 Temmuz Pazartesi günü yapılacak. Her ne olursa olsun, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi her haftayı kendi içerisinde değerlendirerek, yolumuzu çizeceğiz. Bizim için tabii ki kazanmak önemli. Ancak iyi bir hentbol oynayarak seyircinin de maçlardan keyif alması da çok önemli. Hedefimiz o nedenle iyi oynamak ve maçları kazanmak yönünde.” Ligi’nde fikstür çekimleri de 22 Temmuz Pazartesi günü yapılacak. Her ne olursa olsun, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi her haftayı kendi içerisinde değerlendirerek, yolumuzu çizeceğiz. Bizim için tabii ki kazanmak önemli. Ancak iyi bir hentbol oynayarak seyircinin de maçlardan keyif alması da çok önemli. Hedefimiz o nedenle iyi oynamak ve maçları kazanmak yönünde.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.