arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4325
EURO
34,6035
ALTIN
2.382,99
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C

PALMARİNA BODRUM’DA ATEŞLİ HAFTA SONU…

PALMARİNA BODRUM’DA ATEŞLİ HAFTA SONU…
16 Temmuz 2017 23:35
A+
A-

Yalıkavak Palmarina her hafta birbirinden keyifli etkinliklerle misafirlerini ağırlıyor

Dünyanın en iyi marinalarından biri olan Palmarina Bodrum’da bu hafta (17-23 Temmuz); İnteraktif Ritim Şov ile seyircilerin de katıldığı bir perküsyon gösterisi, Fire Of The Soul ateşle dans gösterisi ve Meya Orkestrası konseri düzenlenecek. Tasarım markaların yer aldığı yazın en renkli pazarı The Palm Bazaar da marinada kurulu olacak.

40’tan fazla enstrumanla dev gösteri…

18 Temmuz Salı günü Palmarina Bodrum’da İnteraktif Ritim Şov seyircilerin de katıldığı dev bir gösteri sunacak. Gösteride 3 perküsyon sanatçısı 40’ın üzerinde enstrumanı seyircilere dağıtacak ve seyircileri de orkestraya dahil ederek interaktif bir şov sergileyecek.

Ateşle dans edecek…

22 Temmuz Cumartesi günü Palmarina Bodrum’da gezici olarak Fire Of The Soul gösterisi düzenlenecek. Gösteride sanatçılar alevli sopalarla dans edecekler. Adrenalin ve heyecan dolu şov sanatçının figürleriyle görsel bir şölene dönüşecek.

Yazın en renkli pazarı…

Palmarina Bodrum, 2017 yaz sezonunun en renkli pazarını yeniden kuruyor. Palmarina Bodrum’da 19-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında ‘Jewelry is an Art’ söylemiyle kurulu olacak ‘The Palm Bazaar’ın bu ayki konseptinde takı tasarım ağırlıklı olarak, şapka, pareo ve çanta tasarım markaları yer alacak.

Meya Orkestrası’yla en seçkin eserler…

Murat Engin şefliğinde Meya Orkestrası 20 Temmuz Perşembe günü Palmarina Bodrum’da sahnede olacak. Zengin orkestrasıyla Meya, Türk ve dünya eserlerinden en seçkin eserleri seslendirecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.