arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4265
EURO
34,5931
ALTIN
2.382,33
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C

Palalı: Bodrum hepimizin Bodrum’u koruyalım..

Palalı: Bodrum hepimizin Bodrum’u koruyalım..
6 Ocak 2024 14:56
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Emin Palalı; “20 yıllık tecrübemle Bodrum’un kronikleşmiş sorunlarını çözmeye aday oldum” dedi.

Arena Bodrum Haber – CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Emin Palalı, geçen hafta içerisinde köşe yazısında kendisinden bahseden Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan’a ve Sözcü Gazetesi Avukatı İsmail Yılmaz’a değerlendirmeleri için teşekkür etti.

Palalı, “Bodrum’un geleceğini tasarlamak için çıktığımız bu yolda bu tür yazılar ve değerlendirmeler enerjimize enerji katıyor. Bodrum’un birçok kronikleşmiş sorunu var. Biz, 20 yıllık tecrübemizle sorunların üstesinden geleceğiz. Bunu teknik birikimimiz, mevzuat bilgimiz ve güçlü ekibimizle yapacağız” diye konuştu.

Bodrum’u Bodrumlular ile Yöneteceğiz

Emin Palalı,  Bodrum’u, Bodrumlularla birlikte geliştirmek için çalışacaklarını ifade ederek, “Katılımcı, adaletli ve toplumcu bir belediyecilik anlayışı içinde, özgürlük, adalet ve dayanışmayı ilke edineceğiz. İnsanı ve doğayı temel alacak, tüm canlıların yaşam hakkına saygı duyan ve güvenceye alan bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Bodrum’u, Bodrumlularla birlikte yönetmeyi kılavuz edinecek, sağlıklı bir kentsel gelişimi gerçekleştireceğiz. Projeleriyle kentsel adaleti sağlayacak, kentin potansiyeline yeni özellikler kazandıracağız. Bodrum’u, Bodrumlularla birlikte geliştirecek bütün projeleri, katılımcı, şeffaf ve denetlenebilir şekilde tasarlayarak yaşama geçirecek bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Bodrum’u tek başına yöneten değil, Bodrum’u Bodrumlularla beraber yöneten bir belediye başkanı olacağım” açıklamasını yaptı.

Bodrum hepimizin Bodrum’u koruyalım

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkanı Aday Adayı Mimar Emin Palalı, şunları söyledi: “Bodrum’un kendine özgü dokusunun, kentsel kimliğinin, demografik yapısının, tarihi ve kültürel varlıklarının değerini bilmeli, onları koruyarak geliştirecek projeleri ve fikirleri hayata geçirmeliyiz. Katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla Bodrum’un geleceğini tasarlayacağız. Bodrum tek başına yönetilecek bir kent değil, Bodrum’un değerlerine hep birlikte sahip çıkacağız. Bodrum hepimizin, Bodrum’u koruyalım.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.