arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4136
EURO
34,6334
ALTIN
2.386,25
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

OSMAN GÜRÜN: YOLUNUZ AÇIK OLSUN…

OSMAN GÜRÜN: YOLUNUZ AÇIK OLSUN…
11 Mart 2019 20:40
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Dr. Osman Gürün, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, “Bodrum teşkilatı olarak göstermiş olduğunuz hassasiyet için, bu süreçteki davranışlarınız için ve halka verdiğiniz uygun ve düzgün mesajlar için teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun” dedi.

Bugün öğle saatlerinde gerçekleşen ziyarete Dr. Osman Gürün’ün yanı sıra CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve İlçe Başkanı Halil Karahan da katıldı. CHP heyetini, İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve partililer karşıladı. Ziyarette İYİ Parti İlçe Yönetimi Dr. Osman Gürün’e çiçek takdim etti.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, “Öncelikle bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz, ayrıca da başarılar dileriz. CHP ile İYİ Parti arasında kurulan işbirliği devam ediyor ama Muğla’da hem rekabet hem de işbirliği içindeyiz. Biz bu ittifakın seçimlerden sonra da devam edeceğini düşünüyoruz. Biz CHP olarak gerekli görevimizi yapıyoruz. İYİ Parti’den de bu konuda daha hassa davranırsa, daha iyi olur düşüncesindeyim” dedi.

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ise işbirliğinde gerekli hassasiyeti gösterdiklerini ifade ederek “Ben genel merkezde de yöneticilik yapan bir arkadaşınızım. Bu ittifaka her iki genel başkan ve biz önem veriyoruz. Bu konuda en ufak bir endişeniz olmasın. Muğla’daki ittifak görüşmeleri çerçevesinde hoş olmayan durumlar yaşadık. Talihsiz açıklamalar oldu. Bu bizden kaynaklı değil, CHP örgütlerinden kaynaklı sıkıntılarımız olmuştur. Biz sizlerden olaylara daha çok müdahale etmenizi isterdik ama onları geride bıraktık. Osman Başkanım Millet İttifakı’nın Muğla Büyükşehir adayıdır. Biz oraya odaklanacağız, burada da yarışıyoruz. Bodrum zaten barışa, demokrasiye, özgürlüğe önem veren bir kent. Burada da hak eden kazansın, iyi olan kazansın düşüncesi içerisindeyiz. Ben her yerde de söylüyorum, sayın başkanımızı seviyoruz. Her şeyden önce bizim büyüğümüz. 20 yıldan bu yana da il belediyesinde görev yaptığına göre Muğlalıların bir bildiği var tekrar seçiyorlar. Biz o hassasiyette elimizden geleni yapacağız. Seçim süreci nazik bir süreç. Sokaktan duyduklarımıza göre değil konuştuklarımıza göre yürüyeceğiz. Sokakta duyduklarımıza bakarsak her iki partiyle ilgili de bir sürü dedikodu üretirler. Başka problemler de üretirler ama biz burada zaten CHP’li arkadaşlarımızla günde 3 sefer karşılaşıyoruz. Buranın dokusuna uygun şekilde süreci yürüteceğiz. Ondan sonra da hep birlikte çalışmaya başlayacağız” diye konuştu.

Tosun, “Biz Osman başkanımızın ittifak konusunda hassas davrandığını biliyoruz ama partide görev yapan arkadaşlarımızın daha sorumlu davranmaları gerektiğini düşünüyoruz ama o dönemi geride bıraktık. Önümüze bakıyoruz” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Dr. Osman Gürün İYİ Parti İlçe Başkanlığına teşekkür ederek, “Mehmet Başkanım, ben seçildikten sonra belediyeye gelerek beni kutladı. ‘Bana düşen ne varsa yapmaya hazırım’ dedi. Bunu hiç unutmuyorum ve çoğu arkadaşa tekrarlamışımdır. Bu çok özel, bize ve Muğla’ya yakışır bir davranış şekliydi. O zamandan beri de Mehmet Tosun kardeşime bakışım farklıydı. Biz iki genel başkanımızın çok yüksek iradesiyle ve çok doğru olduğuna inandığımız bir işbirliği ile ülke adına, Atatürk ve Cumhuriyet ilkelerinin geleceği adına karar alındı. Türkiye’nin farklı yerlerinde bu işbirliğinin örneklerini gösterdiler. Muğla’da büyükşehirle ilgili ortak bir karar verildi, ortak adayımız olsun, İYİ Parti Muğla’da aday çıkarmasın denildi. 6 ilçede işbirliği yapıldı. Geri kalan 7 ilçede herkes kendi adayını çıkardı. Buna da genel merkezlerimiz karar verdi. Ama bizim birlikteliğimiz devam ediyor. Bizim iyi niyetle ve birbirimize güvenerek bu yolda devam etmemiz lazım. Bu birlikteliği son günlerde daha belirgin hale getirip değerlendirmekte yarar var. Birbirimizin iyi niyetinden şüphe etmemiz ve onu da şüpheye sevk edecek hareketlerden uzak durmamız lazım. Bodrum teşkilatı olarak göstermiş olduğunuz hassasiyet için, bu süreçteki davranışlarınız için ve halka verdiğiniz uygun ve düzgün mesajlar için teşekkür ediyorum. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber’in de kısa bir konuşma yaptığı toplantı, ikramlar ve karşılıklı sohbetlerle devam etti. Yaklaşık yarım saat süren toplantı basına hatıra fotoğrafı verilmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.