arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3992
EURO
34,5896
ALTIN
2.386,86
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

MUĞLA, GENÇLİK HAFTASINA SAMSUN’DAN START VERDİ…

MUĞLA, GENÇLİK HAFTASINA SAMSUN’DAN START VERDİ…
16 Mayıs 2017 10:04
A+
A-

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürülüğü 19 Mayıs kutlamalarının startını Samsun’dan verdi

Muğlalı bisikletçiler, şanlı bayrağımızı Samsun’dan alarak gençlik haftasına başlattılar. 4 Gün sonra Muğla’ya ulaşacak bayrağımızla tüm ilde saat 10:00’da törenler başlayacak.

Bu Yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında 3.sü düzenlenen Atatürk’ün İzinde Samsun’dan Muğla’ya Bisiklet Turu kapsamında Samsun’a ulaşan Muğla Bisiklet Ekibimiz Samsun İlkadım Meydanında düzenlenen törenle Muğla’ya getirecekleri Şanlı Bayrağımızı ve Toprağı Teslim aldı. Toplamda 5 günde 1111 km yapacak olan Bisikletçilerimiz 19 Mayıs 2017 Cuma günü Muğla Menteşe Spor Salonunda düzenlenecek olan 19 Mayıs kutlamalarında Şanlı Bayrağımızı Muğla Valisi Amir Çiçek’e teslim edecekler.

Bisiklet Ekibi Muğla Bisiklet Antrenörü Mehmet Bilgeç nezaretinde Kız ve erkek 12 bisikletciden oluşuyor.

Dün sabah Muğla’da yapılan törenle “Gençlik Haftası” başladı…

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası bu gün düzenlenen bir seri etkinlik ile başladı.

Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, Liderler, Sporcular ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ile Atatürk Anıt’ına Çelenk Koyan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, daha sonra gençlerle  Vali Vekili Kamil Köten ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Ziyarette 19 Mayıs’ın önemine değinen Muğla Vali Vekili Kamil Köten, bu bayram Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün çabaları ile Türkiye Genelinde örnek gösterilebilecek şekilde kutlanıyor, ben başta İl Müdürümüz olmak üzere tüm ekibini yürekten kutluyorum dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün ise, Gençleri kutlayarak Hafta Boyunca yapılacak etkinliklerde başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.