arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4919
EURO
34,6865
ALTIN
2.395,63
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
22°C

MEHMET KORKMAZ: “TERÖR KARŞISINDA KURTULUŞ SAVAŞI VERİYORUZ”

MEHMET KORKMAZ: “TERÖR KARŞISINDA KURTULUŞ SAVAŞI VERİYORUZ”
12 Aralık 2016 20:11
A+
A-

Terörün kökünün dışarıda olduğuna da dikkat çeken Mehmet Korkmaz “millet olarak bu savaşı eninde sonunda kazanan biz olacağız” dedi.

MHP Muğla İl Başknaı Mehmet Korkmaz, PKK teröristlerinin son İstanbul saldırısı sonrası yaptığı açıklamada: “Yıllardır terör karşısında kurtuluş savaşı veriyoruz. Kökünün de dışarıda olduğu bu savaşta millet olarak birlik ve bütünlük içinde eninde sonunda galip geleceğiz” dedi. Hain saldırıda ölenlere rahmet dileyen, yaralılara acil şifalarda bulunan MHP İl Başkanı Korkmaz’ın terörle ilgili açıklaması şöyle: “Ülkemizi parçalayıp bölmek isteyen dış güçlerden de destek alan hain terör örgütleri, görüldüğü gibi boş durmuyor. Sinsi tuzaklarlarla gencecik fidanlarımız şehit ediliyor. Bu terör saldırıları kimden ve nereden gelirse gesin eninde sonunda millet olarak bunun sonunu getireceğiz. Bu Cumhuriyet Kurtuluş savaşı sonrası kuruldu. Bunu koruyup kollamak da bizlerin Milli görevidir. Millet olarak bunun bilincindeyiz. Güvenlik güçlerimize ve sivil halka karşı haince girişilen bu eylemlerden medet umanlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Bu millet Cumhuriyeti kurarken verdiği kurtuluş savaşını nasıl kazandıysa teröre karşı verilmekte olan bu kurtuluş savaşını da kazanacak güctedir. Biz, askerimizin,polisimizin sonuna kadar yanındayız. Hiçbir güç ülkemizden bir çivi bile sökemeyecektir. Dışarıdan gelebilecek terör saldırılarına karşı devletimizin sınır ötesi operasyonlarının da devam etmesini doğru atılmış bir adım olarak görüyor ve destekliyorum.”

Muğla İl Başkanı Korkmaz, partisin terör karşısındaki tavrının belli olduğunu, Milliyetçi kadroların terörün her türlüsünün karşısında olduğunu, ülke birlik ve bütünlüğünün korunmasında da üzerlerine düşen her görev, severek yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.