arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3660
EURO
34,7794
ALTIN
2.410,07
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
25°C
Bodrum
25°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

KİRAZ ETÜT MERKEZİ TEOG SINAVINDA 5 ŞAMPİYON ÇIKARDI…

KİRAZ ETÜT MERKEZİ TEOG SINAVINDA 5 ŞAMPİYON ÇIKARDI…
17 Mayıs 2017 09:04
A+
A-

Kiraz Etüt Merkezi’nin 5 öğrencisi TEOG sınavında sorularının tamamını doğru cevaplayarak ebeveynlerinin gurur kaynağı oldular.

2010 yılında emekli olduktan sonra, 2011-2012 arasında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Kiraz Etüt Merkezini kurdum. Eğitime İlkokul grubuyla başladık. Son iki yıldır ortaokul grubu da sisteme dahil olduğunu ifade eden Kiraz Etüt Merkezi’nin kurucusu Süheyla Kiraz eğitim kurumuyla ilgili şu bilgileri verdi:

“İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz var.Çok güzel çocuklarımız var,hepside çok akıllı ve başarılı,hepsi çok azimli.Bu sene 30 çocuğumuz fen lisesi yada Anadolu lisesinde okuyor.Geçen sene Türkiye birinciliği çıkarmıştık.Çocuklarımız İstanbul’da Kadıköy Anadolu Lisesinde, İzmir Bornova Atatürk, Buca Fen lisesi, Muğla Fen liseleri, Milas Fen Lisesi, Bodrum Anadolu Lisesi’nde okuyorlar. Bu yıl başarılarımızı katladık. Bu sene Teog’da 5 birinciliğimiz var. Bu muhteşem bir sonuç. Bu başarıda okulumuzdaki öğretmenlerin çok büyük bir katkısı var. Ailelerin çok büyük katkısı var.Çocuklarımızda çok güzel çalıştı ve bu başarıyı elde etti. Çok mutluyuz. Hepsini tebrik ediyorum.
Bu sene 110 öğrencimizi etüt merkezimizde eğittik.Etüt merkezimizde 7 tane  8. Sınıfımız vardı ayrıca 2 tane 7. Sınıfımız vardı. 6. ve 5. Sınıflarımızda vardı.TEOG’a hazırlanan 90 öğrencimiz sadece 8.sınıfta eğitim gördü. Hem öğrencilerimizin hemde öğretmenlerimizin fedekarca çalışmaları sonucunda başarıyı yakaladık.”dedi.

Kiraz Etüt Mekezi Matamatik öğretmeni Kezban Sevi Top, mezuniyet yemeğinde şunları ifade etti; “Etüt merkezimizde Matematik Öğretmeniyim. 5 yıldır Süheyla Kiraz hocamla birlikte çalışıyoruz. Bu yıl Etüt Merkezimizde 7 sınıfımızda öğrencilerimizle birlikte çalıştık. Çok güzel sonuçlar elde ettik,özellikle 5 öğrencimiz TEOG sınavlarında soruların tamamını eksiksiz yaparak 1.oldular. Bizim için gurur verici bir sonuç oldu. Onlarla birlikte o yorgunluğu beraber çektik,onlarla beraber üzüldük, onlarla beraber sevindik.Sıkıldılar bizde sıkıldık,mutlu oldular bizde mutlu olduk,yeter artık bitsin şu sınavlar dediler. Biz de onlarla beraber aynı heyecanı, aynı yorgunluğu yaşadık. Onlar sınava girdiğinde okullarında biz de yanlarındaydık. Sınav sonunda koşarak yanımıza gelip ‘hocam hepsini tam yaptık’ diyerek duygularını, sevinçlerini bizimle paylaşmaları tüm yorgunluğumuza değdi. Yaptığımız işin, keyifle ve sevgiyle yapılmış olmasının sonucunu görmek,öğrencinin gelip bize sarılması bize yetiyor. Bu duyguyu yaşamak çok güzel.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.