arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
22°C
Bodrum
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

KAYMAKAM GÖDEKMERDAN BODRUMLA VEDALAŞTI…

KAYMAKAM GÖDEKMERDAN BODRUMLA VEDALAŞTI…
18 Aralık 2016 18:46
A+
A-

Tokat Vali Yardımcılığı görevine atanan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan için Bodrum Belediye Başkanlığı’nın Azka Otel’de organize ettiği geceye yoğun bir katılım oldu

Kaymakam Gödekmerdan’a çeşitli kişi ve kurumlar tarafından çok sayıda hediye verilirken Belediye Başkanı Kocadon da el dokuma yöresel Mumcular halısı hediye etti.

Önceki akşam düzenlenen geceye Kaymakam Gödekmerdan ve ailesi başta olmak üzere, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Kamu Kurumları amirleri, oda başkanları, muhtarlar sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecede bir konuşma yapan şehit eşi Hülya Kuloğlu, kaymakam Göderkmerdan’a Bodrum’da görev yaptığı süre boyunca şehit ve gazi ailelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Daha sonra kürsüye gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:

“18 yıllık belediye başkanlığım döneminde en uzun görev yaptığım sayın kaymakamımızın yemeğinde buluştuk. Sayın kaymakamım Bodrum’a geldiğinde Bodrum daha büyükşehir olmamıştı. Kendisiyle çok güzel projelerin altına imza attık, çok güzel açılışlara katıldık. Bodrum’u sanki yeniden yaratmıştık sayın kaymakamımla. Çünkü ikimizde birbirimize inandık, güvendik. Kendi takdir haklarını hep bizden yana kullandılar. Tabi bu güzel günleri yaşarken sıkıntılı günlerimiz de oldu. İşte o zaman gönül insanlığının, vefanın ne demek olduğunu kaymakamım bana bir defa daha göstermişti. Bana herkesin selam vermeye korktuğu bir dönemde, hapishanede ilk ziyaretime gelen kaymakamım olmuştu. Onun için burada bir defa daha kendisine teşekkür ediyorum. Bodrum’da sivil toplum örgütleri ve bürokratlarla beraber müthiş bir birliktelik yakaladık. Bugün hala birçok ilçede örnek oluyoruz. Turizmde olsun, sağlıkta olsun, eğitimde olsun, sporda olsun. Sayın kaymakamımızın önderliğinde başarılardan başarılara imza attık, hem de bunun güzel meyvelerini hep beraber topladık. Şimdi sayın kaymakamım laik Türkiye Cumhuriyeti’nin Anadolu’nun birçok yerinde daha görev yapacak. İnşallah yolumuz bir daha güzel öykülerle, bir yerlerde karşılaşmak dileğiyle. Sayın kaymakamıma bir daha sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ise geceye katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Ben öncelikle böyle Dünya çapında meşhur, doğal güzellikleriyle, insanıyla, tabiatıyla, havasıyla güzel bir kent olan Bodrum’da kaymakamlık görevini yapmış olmaktan dolayı büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. İlçeye geldiğim günden itibaren Bodrumlu insanlarımız, sizler bana kucak açtınız, sıcaklık gösterdiniz, yardımcı oldunuz. Ben bu sıcaklıkla, bu içtenlikle, bu samimiyetle elimden geldiği kadar Bodrumumuza insanlarımıza sizlere hizmet etmeye çalıştım. 6 yıla yaklaşan bir süre zarfında Bodrum’da kanun hakimiyetini sağlamak, asayişi, güvenliği sağlamak, insanlarımıza hizmet etmek, Bodrum’u her yönden geliştirmek için elimden gelen gayreti gösterdim. Bizim insanımız hizmetin en iyisine layık, bizim ülkemiz hizmetin en iyisine layık. Tabi kaymakamlık yatırımcı bir kuruluş değil. Yol yapmaz, fabrika yapmaz, altyapı yapmaz. Kurumlar arasında koordinasyonu sağlar, denetimi sağlar, işbirliğini sağlar, kanun hakimiyetini sağlar. Ama biz bu klasik anlayışın dışına çıkarak köylerimizin altyapısından tutun ilçemize ihtiyacı olan hizmetleri elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık. Bundan dolayı gerçekten büyük bir mutluluk duyuyorum.”

Görev süresi boyunca Bodrum’daki bütün kurumların kendisine destek verdiğini sözlerine ekleyen Gödekmerdan şöyle devam etti:

“Sizler gerçekten bütün kurumlarınızla bana destek verdiniz. Tabi tek başına kaymakam hiçbir şey yapamaz. Belediyelerimizle, daire müdürlüklerimizle, siyasi partilerimizle, muhtarlıklarımızla, odalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla derneklerimizle hep birlikte el ele vererek çalıştık. Bu saydığım kurumların bana çok yardımları oldu. Başta belediye başkanlığımız olmak üzere kapanan belediye başkanlıklarımız, adli ve askeri kuruluşlarımız, oda başkanlıklarımız, muhtarlıklarımız, daire müdürlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, insanlarımız çok büyük ölçüde destek verdiler, yardımlaştılar, bana güven aşıladılar. Ben bu desteklerinden dolayı saydığımız bütün kurumların başındaki insanlarla beraber personeline de huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bodrum’u unutmanın mümkün olmadığının altını çizen Gödekmerdan sözlerini şöyle noktaladı: “Bodrum bizim her an kalbimizde olacak, gönlümüzde olacak. Çünkü Bodrum gerçekten çok güzel bir yer, insanı çok güzel insan, tabiatı çok güzel bir tabiat. Onun için Bodrum kalbimizde olacaktır her an için. Ben bu vesilelerle sizlere veda etmek istiyorum. Hakkınızı helal edin. İnşallah tekrar başka şartlarda görüşmek dileğiyle. Hepinize Allah’a ısmarladık diyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.