arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
31°C
Bodrum
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
27°C

11 Mayıs’ta Bodrum’da Şenlik Var..

11 Mayıs’ta Bodrum’da Şenlik Var..
9 Mayıs 2024 21:16
A+
A-

Bodrum Girişimci & Üreten Kadınlar Anneler Günü Alışveriş Şenliği 11 Mayıs Bodrum İskele Meydanı’nda gerçekleşiyor

Arena Bodrum Haber – Bodrum Girişimci & Üreten Kadınlar Anneler Günü Alışveriş Şenliği 11 Mayıs’da Bodrum İskele Meydanı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Girişimci & Üreten Kadınlar Anneler Günü Alışveriş Şenliği, butik ve üretici markaları Bodrum’da yaşayan ziyaretçileri ile buluşturuyor.  Birçok etkinliğin olacağı muhteşem renkli atmosferde gerçekleşecek şenlikte birçok tasarımcının özel olarak ürettiği hediyelik eşyaların olduğu stantlar yer alacak.

Bodrum Belediyesi tarafından desteklenen etkinlikte, Bodrum Sakatlar Derneği Bodrum Şubesi ve Sağlıklı Yaşam Derneği’nin yer aldığı stantların yanında Bodrum’da yaşayan Girişimci & Üretici Kadınların ürettiği ürünler de yer alacak. Etkinlikte özel takı tasarımlarından seramik ürünlerine, şık ve göz alıcı kıyafetlerden, evlere renk katacak objeli mumların yanında anneler için onlarca çeşit hediye alternatifleri şenlikte olacak.

Bu sene ilki gerçekleşecek olan şenlikte gün boyu ücretsiz çay ve kahve ikramlarının yanında Dj Vedat Sarı’nın anneler günü ruhunu yaşatacak müzikler ile performansını da sergileyecek. Sağlıklı Yaşam Derneği ses ve nefes terapisi ile meditasyon etkinlikleri de ayrıca festivale renk katacak. Gün içinde dernek yararına anneler günü hediye çekilişi de yapılacak.

Bodrum’da birçok festivalin öncüsü bodrumcitylife.com’un ortaklarından Gülay Ece Harmandaoğlu, “Annelere ve annesine farklı hediye almak isteyenler için bu özel etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de çeşitli aralıklarda Bodrum’da yaşayan girişimci ve üreticilere desteğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu güzel etkinliğimize tüm Bodrum halkını bekliyoruz” dedi.

Detaylı bilgi için: www.bodrumcitylife.com

Gülçin Yeşilyurt / 0531 620 8930 / gulcinblue@gmail.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.