arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2822
EURO
34,7867
ALTIN
2.407,46
BIST
10.275,78
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

MİLLİ PİYANGO HIRSIZI AYDIN’DA YAKALANDI…

MİLLİ PİYANGO HIRSIZI AYDIN’DA YAKALANDI…
18 Aralık 2016 18:34
A+
A-

Bodrum’da, Milli Piyango tezgahından yaklaşık 8 bin liralık bilet çalıp kaçan 52 yaşındaki Fikri Şahin, 5 gün sonra Aydın’da yakalanıp gözaltına alındı.

Bodrum’un Cevat Şakir Caddesi üzerindeki Milli Piyango tezgahından 13 Aralık Salı günü yaklaşık 8 bin liralık yılbaşı bileti çalıp kaçan Fikri Şahin, polisin sıkı takibi sonucu, olaydan 5 gün sonra bugün Aydın’da yakalanıp gözaltına alındı. Sorgusunun ardından şüpheli Şahin adliyeye sevk edildi. Şahin, gazetecilerin “Neden çaldınız?” sorusu üzerine “Zengin olmak için” cevabını verdi.

Olayı ilk öğrendikleri günden beri basit bir milli piyango hırsızlığı olarak görmediklerini belirten Bodrum İlçe Emniyeti Asayiş Büro Başkomseri Vasfi Öztüzün, “Titiz bir çalışma yaptık. Çevre illere haber verdik ve dün şahısın Aydın’da bir pansiyonda konakladığını öğrenince Aydın Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile iletişime geçip şahsı orada yakalattırdık. Üzerinde mağdurun bilet paralarının yarısına yakınını bulduk” dedi.

5 gündür yemek yiyemediğini ve uyku uyuyamadığını belirten biletleri çalınan 52 yaşındaki Müttet Aydınalp ise “Biletlerimi toptan veresiye almıştım. Sermayem olmadığı için biletleri satıp parasını öyle ödüyordum. Bu yüzden yemek yiyemedim uyku uyuyamadım. 11 aydır bu yılbaşı biletlerini satmak için bekliyoruz, 3-5 kuruş para kazanacağız. Böyle emek hırsızları, şerefsizler de bizi bekliyor. 8 bin liraya yakın biletim çalındı. Tezgahın üzerinden alıp kaçmış. Bu duyarlılıklarından dolayı Türk emniyet teşkilatına çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.