arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5471
EURO
34,8914
ALTIN
2.432,91
BIST
9.645,02
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
21°C
Bodrum
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C

Gökmen: Yanıt Verene Kadar Sormaya Devam Edeceğiz..

Gökmen: Yanıt Verene Kadar Sormaya Devam Edeceğiz..
12 Şubat 2021 19:29
A+
A-

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a yaptığı eleştirilerine Ulusal Medya’ya yapılan ödemeleri sorarak yenilerini ekledi.

Arena Bodrum Haber – Gökmen; Halk TV, Tele 1, Cumhuriyet Gazetesi ve ANKA Ajans’a periyodik olarak ödenen rakamların ne olduğunu sorarak, “Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır” ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz hafta belediye meclis toplantısında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, devletimizin Bodrum’a yaptığı yatırımları görmezden gelip, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin beceriksizliklerini ört bas etmek için haksız ithamlarda bulunmuştu.

Bu duruma tepki gösterip Sayın Aras’ın söyledikleri üzerine bir açıklama yapmıştık. Ancak çoğu açıklamamızda olduğu gibi bu açıklamamıza da herhangi bir yanıt gelmedi, gelemedi.

Aslında bugüne kadar yaptığımız tüm açıklamalarda ne kadar haklı olduğumuzu Sayın Ahmet Aras ve Sayın Osman Gürün de çok iyi biliyor. Söyleyecek bir şeyler olmadığı için kendi yetersizliklerini böyle ört bas etmeye çalışıyorlar.

Ancak gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır. Ne kadar saklarsanız saklayın, o gerçekler birileri tarafından önünüze böyle konur ve sizler maalesef bu durumlara düşersiniz.

Bugün Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’a bazı sorular soracağız.

Sayın Aras,

1) Halk TV’ye her ay Bodrum Belediye bütçesinden ne kadarlık bir ödeme yapıyorsunuz?
2) Tele 1 TV’ye her ay Bodrum Belediye bütçesinden ne kadarlık bir ödeme yapıyorsunuz?
3) Hem Halk TV’ye hem de Tele 1 TV’ye yayına çıkıldığında, ya da canlı yayınlar için herhangi bir ücret ödüyor musunuz? Ödüyorsanız meblağı nedir?
4) Bodrum’da temsilcisi olmayan, adı sanı duyulmayan, ANKA Haber Ajansı’na abone oldunuz mu? Ve bu ajansa aylık kaç lira ödüyorsunuz? Bu ajans aboneliğinin Bodrum Belediyesi’ne ne faydası var?
5) Her gün Bodrum Belediyesi’ne kaç adet Cumhuriyet Gazetesi alıyorsunuz?
6) Bu yayın organlarına paralar akıtırken, yerel basına sadece göstermelik kutlama ilanları vermek dışında herhangi bir desteğiniz var mı?

Devletimizin Bodrum yatırımlarını görmezden gelen, ekonomik anlamda devletten yeteri kadar destek alamadığını söyleyen Sayın Aras, umarız bu sorulara yanıt verir.

Bizim yanıtlarını bildiğimiz bu soruları Sayın Ahmet Aras yanıtlayana kadar, sorularımızı sormaya devam edeceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Süper Lig İkinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1
İkinci Lig
İkinci Lig
TAKIM OY AV PU