arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3882
EURO
34,7847
ALTIN
2.410,20
BIST
10.099,11
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

CHP Bodrum Örgütü’nde Levent Arkan İsyanı..

CHP Bodrum Örgütü’nde Levent Arkan İsyanı..
19 Şubat 2024 21:55
A+
A-

CHP Bodrum İlçe Başkanlığı bugün sosyal medya hesaplarından yayınladığı yazılı bir açıklamayla tartışmalı danışman Levent Arkan ile ilgili adeta isyan etti.

Arena Bodrum Haber – İlçe Yönetimin kaleme aldığı açıklamada; uzun süredir Bodrum’un en önemli tartışma konuları arasında olan danışman Arkan’ın acilen görevden alınması gerektiği dile getirildi. Dili oldukça sert olan açıklama şu şekilde oluştu:
“Bodrum Belediyesi’nde Danışman sıfatıyla kendisini tanıtan Levent Arkan isimli şahsın, örgütümüze, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Gürün’e ve emekçi çalışan belediye personellerine yönelik hakaret ve küfür dolu ses kayıtları, örgüt olarak derhal yasal işlemleri başlatma hazırlığı içinde olduğumuzu belirtmek isteriz.
Bu şahsın derhal görevden alınması gerektiğini ve örgütümüzün onurlu ve haysiyetli emekçilerine söylediği çirkin sözler nedeniyle şiddetle kınadığımızı vurgulamak istiyoruz.
Partimiz hem yerelde hem de genelde 100 yıllık köklü bir geçmişe sahiptir ve partimizde hizmet veren herkes, geçmişten geleceğe kadar taşıdığımız değerlerin bir parçasıdır. Hiçbir sıfatı olmayan kişilerin bu tür çirkin söylemler karşısında sessiz kalmayacağımızı ve Bodrum Belediyesi personellerine yönelik mobbing, hakaret ve tacizlerin hesabını sormaktan çekinmeyeceğimizi bildirmek istiyoruz. Tüm belediye çalışanlarımıza ve örgütümüze sesleniyoruz: Asla yalnız değilsiniz.
Bu tür davranışları sergileyenlerin, partimizin ve emekçilerimizin haysiyetini lekelemeye yönelik çabalarına karşı mücadele etmeye devam edeceğiz. Partimizin ve halkımızın itibarını korumak için gereken her adımı atmaya hazırız.”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.