arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4052
EURO
34,5773
ALTIN
2.388,30
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

BODRUM’DAKİ AMERİKA “CLUB AMPERSAND”

BODRUM’DAKİ AMERİKA “CLUB AMPERSAND”
12 Haziran 2017 09:27
A+
A-

Dünyanın en ünlü eğlence merkezlerinden biri olan Club Ampersand, Bodrum’da kapılarını açtı. Muhteşem bir gala gecesiyle sezona hızlı bir giriş yapan eğlence mekanında İrem Derici ve Hakan Kakız sahne aldı.

Amerika’nın birçok bölgesinde olan ve adından sıkça söz ettiren Ampersand Club Türkiye’de ki ilk kulübünü iş, siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla Bodrum’da açtı. Görkemli bir açılışla yaza merhaba diyen kulüp sahnesinde ünlü sanatçı İrem Derici ve internet fenomeni Hakan Kakız’ı ağırladı. Gala gecesine katılan davetliler İrem Derici’nin şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı. Dans şovlarıyla geceye damgasını vuran ünlü sanatçı Yaklaşık 2 saat sahnede kalarak eski ve yeni albümünde bulunan şarkılarını seslendirdi.

İrem Derici’nin ardından Dj kabinine geçen internet fenomeni Hakan Kakız farklı tarzı ve çaldığı hit parçalarla geceye renk kattı.

Bodrum’a Dünya Yıldızı Yağacak…

Basın mensuplarına kulüple ilgili kısa bir açıklama yapan mekan sahibi Burak İrtanki şu sözlere yer verdi “Çok kısa bir süreçte kapalı bir mekanı açık bin kişilik bir mekan haline getirdik. Amerika’da 17 eyalette olan bir Kulübü Türkiye’ye getirdik ve bunu da Bodrum’da başlattık. Mekanımıza ilk seçtiğimiz yer ise Gümbet oldu. Bundan sonra Antalya, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde devamını açmayı düşünüyoruz. Ampersand çok değişik konsepte olan bir kulüp. Normal de Tiesto, Mannie fresh gibi isimlerle direkt anlaşması olan bir kulüp olduğu için normal şartlarda açılışımızı onlarla yapacaktık ama biz Türk sanatçılarla açalım istedik. İsmimiz ilk olarak Türkiye’de duyulsun daha sonra Temmuz ortasında Tiesto gelecek arkasından hangi sanatçılarla isim olarak anlaşmamız varsa onlar kulübümüzde sahne alacak”dedi.

Club Ampersand Bodrum’un ortağı olan Hasan Gündüz ise bayram sonuna kadar her gece ünlü isimlerin sahne alacağını ve bayram sonrası hız kesmeden sürpriz isimlerle konserlerin devam edeceğini belirtti.

Cengiz İmren’den hayranlarına müjdeli haber…

Gala gecesine katılan Arabesk müziğin güçlü seslerinden Cengiz İmren sezon boyunca Club Ampersand de program yapacağını ifade etti. Hayranlarına albüm müjdesi veren İmren, yakında yeni sürprizleri olacağını belirtti.

Berkay, Sinan Akçıl, Cengiz İmren, Simge Sağın, İrem Derici, Emre Kaya gibi ünlü isimler yaz sezonu boyunca Club Ampersand Bodrum’da sahne alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.