arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2062
EURO
34,7500
ALTIN
2.454,52
BIST
10.218,58
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
20°C
Bodrum
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
24°C

BODRUM’DA EĞİTİME DEVLET NEFESİ…

BODRUM’DA EĞİTİME DEVLET NEFESİ…
9 Ocak 2017 14:26
A+
A-

Bodrum’da ihtiyaç duyulan Fen Lisesinin müjdesini Muğla Valisi Amir Çiçek verdi…

Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum İlçesindeki okul müdürleri ve okullarda görevli Okul Aile Birliği başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıya Vali Amir Çiçek’in yanı sıra Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile il ve ilçe protokolü, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği başkanları ve veliler katıldı.

Vatan sevgisi ile dolu, bin yıllık şanlı tarihinin her dönemini iyi bilen; vatanın, cumhuriyetin ve demokrasinin kıymetini asla unutmayacak ve onları her zaman koruyup savunacak bilinçte bireyler yetiştirmenin önemine vurgulayan Vali Çiçek “Eğitimin yanında öğretime de önem veriyoruz. Milli ve manevi değerleri güçlü, vizyon sahibi, başarılı bireyler yetiştirmek için Öğretmenlerimiz kadar öğrencilerimize ve ailelelerine de iş düşüyor” dedi.

Türkiye’yi bulunduğu coğrafyada güçlü kılacak en önemli faktörün beşeri kaynak olduğunu belirten Vali Çiçek “Eğitim konusu devlet olarak, millet olarak başarılı olmaya mecbur olduğumuz konulardan biri. Geleceğe daha emin bakmak istiyorsak, bizi bu coğrafyada yaşatmamak isteyenlere karşı daha güçlü olacaksak mutlaka eğitimde yüzde yüz başarı sağlamamız lazım. Bu başarıyı elde etmede de üç ana unsur;  öğretmenlerimiz, toplum ve ailelerdir. Eğer biz bu üç grupla uyum içerisinde çalışıp, hedeflerimizi birlikte belirler, yapmamız gerekenleri birlikte yaparsak başarıya kolayca ulaşırız” diye konuştu.

Bodrum’da ihtiyaç duyulan Fen Lisesinin yapılacağını müjdeleyen Vali Çiçek konuşmasının ardından Okul müdürlerine, Okul Aile Birliği Başkanlarına ve öğrenci temsilcilerine tek tek söz vererek sorunları, istekleri ve ihtiyaçları öğrendi. Gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.