arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
31°C
Bodrum
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
27°C

Bodrum FK, 3.’lük İçin Ter Dökecek…

Bodrum FK, 3.’lük İçin Ter Dökecek…
9 Mayıs 2024 17:08
A+
A-

Bodrum Futbol Kulübü ligin 34’üncü ve son haftasında deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak

Arena Bodrum Haber – Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip olası bir 3’üncülük için rakibi karşısında galibiyete kenetlendi.

3.’lük için uğraşta olduklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Kıyasıya mücadele var ve lig hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Bizde bu rekabetin içerisindeyiz ve bu yarışın içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 34’üncü ve son hafta mücadelesinde Bodrum FK 11 Mayıs Cumartesi saat 16.00’da deplasmanda Göztepe’ye konuk olacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında galibiyete kenetlendi. Yeşil-beyazlı ekip olası galibiyet ve ligde en yakın takipçisi Sakaryaspor’un ise olası beraberlik ve mağlubiyeti durumunda  3’üncü sıraya yükselip doğrundan Play-Off finali oynamaya hak kazanacak. Sakatlığı bulunan Erkan’ın maç günü durumunun netlik kazanacağı belirtildi. Öte yandan, Bodrum FK ligde 56 puanla 4’üncü sırada en yakın takipçisi Sakaryaspor ise 57 puanla 3’üncü sırada bulunuyor. Son maç öncesi Bodrum FK Başkan Yardımcısı Selahattin Polat ve Yönetim Kurulu üyesi Aşkın Demir oyunculara ve teknik ekibe destek ziyaretinde bulundu.

Taraftarımız bizi yalnız bırakamasın…

Destek ziyareti sonrası açıklama yapan Bodrum Futbol Kulübü Başkan Yardımcı Selahattin Polat, “Şuana kadar birkaç talihsiz maç yaşadık ama son maçımız gerçekten mükemmeldi. Oyuncularımız çok güzel oynadık, son bir maçımız kaldı Allah’ın izniyle bu maçı güzel bir oyunla kazanıp, 3’üncü olarak Play-Off’taki rakibimizi bekleriz. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz” dedi.

Mücadele kıyasıya..

Ligin son randevularının çekişmeli geçeceğini söyleyen Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Öncelikle Süper Lige göz kırpmış değiliz ona bir açıklık getireyim, sadece Play-Off’a göz kırptık ve Play-Off’a girdik. 3’üncülük içinde bir uğraş içerisindeyiz. Bu uğraşta kolay değil zira ligimizin en güçlü takımı da diyebiliriz ve deplasmanda karşılaşacağız. Bizim takımımızın gerçek kimliği bu hafta sergilediği oyundu. Bir süredir o oyundan uzaktık ama tekrar bu oyunu görmek bizleri de mutlu etti. Kıyasıya mücadele var ve lig hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Bizde bu rekabetin içerisindeyiz ve bu yarışın içerisinde olmaya devam edeceğiz. 2 senedir burada hep beraber güzel şeyler yaşadık. Taraftarımızın Eyüpspor maçından sonra cezalı çıktığımız iç saha maçında yanımızda olamadıklarından dolayı 4 puan kaybetmiştik. Oradan 2 puan alabilseydik 3’üncülüğümüz garanti olabilirdi. Herkes bize daha iyi olabilirdi diye sitem etti ama gerçekten o 2 haftayı mumla arıyoruz ki ondan sonraki içerdeki 2 maçımızı da kazandık. Taraftarlarımız bizim için güzel bir güç, çok güzel atmosfer oluşturuyorlar” diye konuştu.

Bodrum FK tecrübeli yıldız oyuncusu Musah Mohammed, “ Öncelikle geçtiğimiz hafta attığım gol için mutluyum. Çok pozitif ve çok inançlıyım. Göztepe maçına iyi bir avantaj için gidiyoruz çünkü çeyrek ve yarı final oynamak yorucu, stresli bunu en iyi şekilde bitirip ondan sonra direkt final oynamak istiyoruz. “

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.