arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3616
EURO
34,7526
ALTIN
2.407,54
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
25°C
Bodrum
25°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

BODRUM’A KÜREK ÇEKMEYE GELECEKLER…

BODRUM’A KÜREK ÇEKMEYE GELECEKLER…
22 Mart 2017 10:01
A+
A-

Bodrum’da Turizme katkı sağlayacak ve ilk defa gerçekleştirilecek olan kürek sporu organizasyonu için adım atıldı

İstanbul’dan Bodrum’a gelen bir grup kürek sporcusu Kumbahçe ve Bitez koylarında 4 antrenman yaptı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan kürekçiler Bodrum Milta Marina’da, Oar Board adı verilen teknelerini hazırladı. 10 yıldır Bodrum’da yaşayan Celal Gürsoy öncülüğünde ilçeye gelen kürekçiler teknelerine binerek mavi denizde kürek çektiler.

Nisan ayında BAYK bünyesinde açılacak kürek okulunun müjdesini veren Celal Gürsoy şunları söyledi: “BAYK ile birlikte burada kürek sporunun temellerini attık. Bu spor için iki adet tekne getirtiyoruz. Antrenör eşliğinde kürek sporunu öğreteceğiz. Bu sayede bu işi bilenlere de denize çıkma şansı doğacak. Artık kapalı salonlarda çalışmak yerine açık havada kürek çekerek spor yapabilecekler. Bunun için BAYK’ de teşekkür ediyoruz.”

Her ay farklı bir bölgede kürek çeken İstanbullu kürekçilerin bu ay ki lokasyonu Bodrum oldu. Bodrum’da bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getiren kürekçiler bu sporu her yaştan insanın yapabileceği söylediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.