arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Bodrum meydanlarında zafer coşkusu..

Bodrum meydanlarında zafer coşkusu..
31 Ağustos 2023 13:17
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolaysıyla Bodrum’da düzenlenen etkinliklere binlerce vatandaş katıldı.

Arena Bodrum Haber – 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında sabah saatlerinde Bodrum Belediye Meydanında resmi program düzenlendi. İlçe protokolü, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların katılım sağladığı törende Atatürk Heykeline çelenk konuldu.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında Bodrum merkez ve Turgutreis’te kortej ve konser etkinlerine ellerinde Türk Bayraklarıyla binlerce vatandaş katıldı.

Eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlikler, kortej yürüyüşleriyle başladı. Türk Bayrakları ve meşalelerle meydanlara yürüyen binlerce vatandaş coşkuyla marşlar okudular. Bodrum Belediye Meydanında Sunucu Ateş’in, Turgutreis Atatürk Meydanında ise Banu Tarancı’nın sunumlarıyla karşılanan vatandaşların coşkusu bir kat daha arttı.

Bodrum’da sahne alan Bodrum Yörük Obası Spor Kulübü öğrencilerinin halk oyunları gösterisinin ardından Ankara’dan gelen Seymen ekibi izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Gösterilerin ardından ise Sanatçı Soner Olgun seslendirdiği şarkılarla Zafer Bayramı coşkusunu katladı. Aynı heyecan ve coşku Turgutreis’te Uğur Aslan konseri ile yaşandı.

Bodrum ve Turgutreis’teki programlara katılan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, meydanlara akın eden vatandaşlara ve sanatçılara teşekkür ederek Zafer Bayramlarını kutlarken şunları söyledi:

“26 Ağustos bizim için çok önemlidir. 1071’de Anadolu’yu yurt yapan Alparslan’dan sonra 26 Ağustos 1922’de Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Serv Antlaşmasıyla paramparça edilen topraklarımızı büyük taarruzla bizlere yeniden vatan yaptı. Atamıza, silah arkadaşlarına, şehitlerimize, gazilerimize sonsuz şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Kalbi vatan, millet ve Atatürk sevgisiyle dolu güzel insanlarımızın Zafer Bayramı kutlu olsun.”

“Manevi hemşehriniz olarak Bodrum’dan ayrılıyorum” diyerek konuşmasına başlayan Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ise sözlerine şöyle devam etti:

“30 Ağustos bizler için çok önemli bir bayram. Atamız başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını canı gönülden rahmet ve minnetle anıyorum. Herkesin bayramını kutluyorum.”  

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.