arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3810
EURO
34,6041
ALTIN
2.387,71
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Ahmet Aras Marmarislilerle Bir Araya Geldi..

Ahmet Aras Marmarislilerle Bir Araya Geldi..
26 Şubat 2024 10:03
A+
A-

Seçim kampanyası çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Marmarislilerle bir araya geldi.

Arena Bodrum Haber – Muğla’yı adım adım dolaşmaya devam eden Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, gittiği tüm ziyaretlerinde olduğu gibi Marmaris’de de sevgi ve destek mesajlarıyla karşılandı.

70 Yıllık problem ortadan kalkıyor..

Başkan Aras Marmaris programı kapsamında ilk olarak, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris Bozburun Yarımdası’nın 70 yıllık su problemini ortadan kaldırmak için başlatılan içme suyu projesinin tanıtım ve temel atma törenine katıldı.

Marmaris Bayır Mahallesinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Sayar Özcan, Cumhur Uzun, Süreyya Öneş Derici, Marmaris Belediye Başkan adayı Acar Ünlü, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tanıtım töreninde konuşan Bozburun Mahalle Muhtarı Duran Güleç, 70 yıllık su sorunlarının ortadan kalkacağını söyleyerek Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti. Güleç, “Zamanı geldi insanlar elini yıkadığı suyun tuzluluk nedeniyle köpürmediğini gördü. Yağmurlar az olunca tuzlanma daha çok arttı. Ancak Başkanımız Dr. Osman Gürün bu 70 yıllık sorunu ortadan kaldırıyor. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

Aras, “Bozburun’a bahar geldi”

Tanıtım töreninde konuşan Bodrum Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Aras, Bozburun yarımadası için büyük önem taşıyan bu içme suyu projesi için Bozburun’a bahar geldi diyen Aras, “Bugün Büyükşehir belediyemiz eliyle kentimize yeni bir yatırım kazandırmanın gururu içindeyiz. Bilindiği üzere kuraklık konusunda büyük bir tehdit altındayız. Kentimizde orman yangınları meydana geldi. Şimdi yangınların olumsuzluğun etkilerini üzerimizden atıyoruz. Aynı şekilde su krizi konusunda Oman Başkanımızın yaptığı yatırımlarla olumsuzlukları atlatıyoruz. Bu proje ile Bozburun Yarımadasına bahar geldi.” Dedi.

Miting gibi seçim merkezi açılışı..

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Bozburun’un ardından ilçe merkezine geçti. Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü ile birlikte seçim otobüsünden halkı selamlayan her iki başkan adayı, ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin Marmaris Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

Miting havasında geçen seçim koordinasyon merkezi açılışına başkan adayları ile birlikte Muğla Milletvekilleri Gizem Sayar Özcan, Cumhur Uzun, Süreyya Öneş, Parti Meclis Üyesi Alkım Denizaslanı, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, CHP İl Başkanı Zekican Balcı, İlçe Başkanı Ömer Bozdemir, partililer ve çok sayıda Marmarisli katıldı.

Esnaftan tam destek..

Marmaris Seçim Koordinasyon Merkezi açılışının ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ve Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü Marmaris sokaklarında dolaşarak esnaflara hayırlı işler diledi, vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların talep, öneri ve şikayetlerini de dinleyen her iki başkan adayına bir çok esnaftan destek sözü geldi. Gençlerle de uzun süre sohbet eden her iki başkan adayı, yaklaşık 4 saat süren esnaf ziyaretinin ardından Marmaris programını tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.