arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Zeytin fidanları toprakla buluştu..

Zeytin fidanları toprakla buluştu..
25 Mart 2023 21:10
A+
A-

Bodrum Belediyesi, “21-26 Mart Orman Haftası” kapsamında öğrencilerin katılımıyla Fidan Dikim Etkinliği düzenledi.

Arena Bodrum Haber – Umurça Mahallesi Sağlık Şehitleri Parkı alanında gerçekleşen Fidan Dikim Etkinliğine Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz ile ilgili birim müdürleri, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu ile Hüseyin Boyacı İlkokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ve Belediye Kültür AŞ tarafından organize edilen etkinlikte 80 adet zeytin fidanı toprakla buluştu.

Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz öğrencilere ağaç sevgisini ve ormanın önemini anlatırken şunları söyledi:

“Geçtiğimiz yıllarda Bodrum’da biliyorsunuz büyük yangınlar oldu. O günden itibaren daha önce yaptığımız çevreci yaklaşımlara daha fazla emek vererek, ağacı ve yeşili koruyarak bizden sonraki sizlere ve sizden sonrakilere bırakmak için böyle etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Orman Haftası kapsamında öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Bugün burada 80 adet zeytin fidanını dikeceğiz. Bundan sonraki süreçte de bu ağaçların burada sonsuza dek yaşaması için elimizden geleni hep beraber yapacağız. Orman Haftası gibi önemli bir haftada çevreci, yeşili koruyan, doğaya, insana saygısı olan sizin gibi gençleri görmekten mutluyuz. Hepinize kolay gelsin”

Başkan Yardımcısı Yılmaz’ın, öğrenciler ve birim müdürleri ile zeytin fidanı dikimi gerçekleştirdiği etkinlikte Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilere Bodrum Halk Süt ikram edildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise menekşe ve çuha çiçeği dağıtımı gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.