arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C

Zeybekoğlu, CHP il başkanlığına adaylığını açıkladı…

Zeybekoğlu, CHP il başkanlığına adaylığını açıkladı…
7 Şubat 2020 14:36
A+
A-

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, bugün basına gönderdiği bir açıklamayla, hafta sonu yapılacak il başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.

“Bugün her bir üyemizin, gönlü CHP’de atan her bir yurttaşımızın emeğiyle alnının teriyle büyüttüğü CHP Muğla İl başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” ifadesiyle başlayan açıklamasında, 5 başlık altında toplanan bir taahhüt de bulunan Zeybekoğlu’nun açıklaması şöyle;

“Ülkemizin içinde bulunduğu koşulları göz önünde bulundurduğumuzda, talip olduğum görevin ağır sorumluluğunun bilincindeyim.
Harcı Cumhuriyetin temel değerleriyle karılmış Muğla’mız için Cumhuriyetin temel direği ve teminatı partimiz CHP’nin yeri kuşkusuz başkadır.
Şimdi bir yandan Cumhuriyetin temel kazanımlarını demokratik ayakları güçlendirilmiş bir parlamenter rejime geçerek tek adam rejiminden geri alacağız, bir yandan da Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracağız.
CHP’nin önündeki tarihi misyon budur. Bu misyonu gerçekleştirecek koşulları yaratmak hepimizin sorumluluğundadır.
Bugün Türkiye genelinde yerel seçimlerden aldığı güçle iktidara yürüyen bir partinin emekçileriyiz. Günden güne sorumluluğumuz artıyor…
Artık Türkiye büyük bir eşitlik, özgürlük, adalet ve demokrasi atılımının eşiğindedir. 31 Mart-23 Haziran yerel seçimleri halkımızın bu atılıma yönelik teveccühünü göstermiştir.
Şimdi yerel seçimlerde başladığımız işi tamamlama zamanı! Türkiye’yi CHP iktidarına kavuşturma zamanı…
Tek adam rejiminin yarattığı tahribatı, demokrasiyle taçlanmış bir Cumhuriyet çizgisiyle yok edecek ve halkımızın eşitlik özgürlük adalet özlemini hayata geçireceğiz.
Bütün bunların hayata geçirebilmesi için il örgütlerimizi güçlü bir mücadele ruhuyla teçhizatlandırmalıyız. Her bir üyemizin bu mücadele ruhuyla donanması ancak partimizin politikalarının büyük bir tutarlılıkla savunulması ile mümkündür.
Bu zor dönemde, 2 yıllık il başkanlığı deneyiminin verdiği tecrübeye yaslanarak (kuşkusuz 2 yıllık sürecimizin öz-eleştirel bir değerlendirmesi ile beraber) CHP Muğla il örgütünü partimizin iktidarına hazırlamaya talibim.
Buradan eğer örgütüm bana yeniden il başkanlığı görevini verirse şu konularda taahhütte bulunuyorum:
1) Muğla il örgütünü gençlerin enerjisi, kadınların yaratıcılığı ile bezemek için elimden geleni yapacağım. İl örgütümüz yoluna daha çok gençle ve kadınla yürüyecek.
2) Muğla il örgütü bütün karar alma süreçlerinden mali konulara kadar tam bir şeffaflık içinde yönetilecek.
3) Artık ülkemiz siyasetinde parlamenter rejime geçmek isteyen partilerin büyük çoğunluğunun fiili ittifakı vardır. CHP bu ittifakın ana omurgası, temel belirleyenidir. Genel merkezimizin bu konuda belirlediği politikaları Muğla’da büyük bir şevkle uygulayacağım.
4) İl örgütümüzü işçilerin, memurların, çiftçilerin ve esnafın dayanışma kapısı haline getirecek, bu kesimlerinin sorunlarının siyasetin merkezine ulaşması için elimden geleni ardıma koymayacağım.
5) Bu halka demokrasi sözümüz var, bu sözün gereği örgütümüzü aşağıdan yukarıya tam bir eşitlik anlayışıyla inşa etmektir. Göreve geldiğimin ertesi günü bu konuda canla başla çalışacağım.

Bir kere daha: “ Türkiye’yi CHP iktidarına kavuşturma zamanı…” diyor, CHP Muğla il başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.
Hepinize teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.