arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3634
EURO
34,6830
ALTIN
2.390,69
BIST
10.167,11
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
25°C
Bodrum
25°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

CHP Muğla: Ayrım Gözetmeksizin Vatandaşa Hizmet Edeceğiz…

CHP Muğla: Ayrım Gözetmeksizin Vatandaşa Hizmet Edeceğiz…
10 Mart 2024 14:07
A+
A-

Dün Bodrum Acı Ot Festivali açılık töreni sonrasında CHP ile İYİ Parti arasında yaşanan selamlaşma polemiği sonrasında CHP İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaptı.

Arena Bodrum Haber – Kamuoyuna yapılan CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı imzalı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Asırlık Partimizin saygıdeğer başkanlarından birisi olan Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Ahmet Aras 13 ilçemizde demokratik bir seçim kampanyası yürütmektedir.

Gittiği her ilçede siyasi nezaket gereği rakiplerini selamlayan, Muğla’ya hizmet etmeye gönül vermiş herkesle iletişim kuran sosyal demokrat bir anlayış ile siyaset yapan sayın Aras ne yazık ki bugün hepimizi üzen bir provokasyona maruz kalmıştır.

Bizler her şeyden önce kentimizin huzuru ve refahı için siyaset yapıyoruz. Muğla siyasetine yakıştıramadığım bu görüntülerin münferit bir hadise olarak kalması için tüm siyasi partilere bir çağrıda bulunuyorum. İkinci yüzyılda Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak için siyasette ötekileştiren değil, kucaklayan olalım. Hiçbir ayrım gözetmeksizin vatandaşına hizmet edeceğini, Muğla’ya değer katacağını vadeden her adayın bu değer ve ilke üzerinden siyaset yapacağına inanıyorum.

Yaşanan olaydan dolayı arayıp üzüntülerini belirten başta İyi Parti Grup Başkanvekili sayın Müsavat Dervişoğlu olmak üzere, İyi Parti Muğla yöneticilerine, diğer siyasi parti yöneticilerine ve sevgili hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.