arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2612
EURO
34,7092
ALTIN
2.401,33
BIST
10.336,50
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

ZAYIFLAMADA DEVRİM UYGULAMA…

ZAYIFLAMADA DEVRİM UYGULAMA…
22 Nisan 2016 17:12
A+
A-

Bodrum’da Hypoxi ile zayıflama yöntemi büyük ilgi görüyor. Bodrum Form Life Güzellik ve Sağlık Merkezi’nde uygulanan bu yöntem Bodrum’da tek ve başka yerde bu cihazlarla zayıflamanız mümkün değil…

Konacık Mahallesi’nde bulunan  Bodrum Form Life Güzellik ve Sağlık Merkezi’nde uygulanan Hypoxi ile zayıflama yöntemi; şimdi zayıflamak isteyen bayanlara  sunulan programlar sayesinde, bu  programa katılanların kısa sürede birkaç beden incelmesi ile tutkuya dönüştü. Erkeklerinde rağbet ettiği bu seanslarda Sanatçı Erdal Özyağcılar geçtiğimiz yıl dalgıç kıyafeti giydi, özel bir korse taktı ve 45 dakika yürüme bandında koştu ve faydasını gördüğünü de ayrıca dile getirdi.

bodrum-form-life-saglık-merkezi-2
Önce Kendi zayıfladı ve ardından sistemi Bodrum’a getirdi…

 

Bodrum Form Life işletmecisi Fatma Günay, 44 bedenden- – 38 bedene düşerek İzmir’de Hypoxi ile tanıştığını belirterek; “ Kendi deneyimimden yola çıkarak Bodrum’a yerleştikten sonra pahalı da olsa bu aletleri getirerek burayı açtım.  Hypoxi Avusturya’dan gelen bir sistem ve Türkiye’de 6 merkezi var ve bunlardan birini de Bodrum’da hayata geçirdik.  Hypoxi tamamen basınç terapisi ile çalışan bir sistem ve basınç terapisi uygulayarak, bölgesel olarak kan dolaşımını düzene sokuyor ve böylece metabolizmayı hızlandırıyor. Vakum-basınç terapisi ile egzersizi birleştirerek, sağlıklı bir incelme olanağı da sunuyor.’Hypoxi’ isimli bu yeni zayıflama sistemi Cameron Diaz, Michael Scumacher, Madonna ve Elizabeth Hurley gibi ünlüler tarafından da rağbet gördü” dedi.

Verdiğiniz kiloları tekrar almıyorsunuz…

Kısa sürede  1 beden zayıflatan bu yeni sistem Bodrum’da da geniş  bir yankı uyandıracak diyerek sözlerine devam eden Günay;  “Hypoxi, haftada 3 kez olmak üzere toplam 1 ayda 12 seans olarak uygulanıyor. Bu sayede 1 aylık paketler sayesinde bir beden zayıflıyorsunuz. Hypoxi’ye gelinen günlerde protein ağırlıklı besleniyoruz ve yiyeceklerinizde kısıtlama getirmiyoruz. Tamamen basınç terapisi ile çalışan üründe herhangi bir elektrik, can yakıcı bir eylem olmamaktadır. Sağlıklı ve yattığınız yerden dermolojik olarak elbise ile 20 dakika yatıyorsunuz ama bunun dışında yürüme bandı ve bisiklet kullanmayı da vakumlu kıyafetlerimiz ile yapıyoruz. Dalgıç kıyafeti dediğimiz kıyafetler ile makinelere giriyoruz ve bu sayede yağ yakılması sağlanıyor. Buradan çıkan müşteriler vücudunu zinde hissediyor ve kan dolaşımlarının hızlanması ile sağlıklarına da kavuşuyorlar. Vermiş olduğunuz kiloları tekrar almanızda mümkün değil size bu garantiyi de veriyoruz” dedi.

İstediğiniz bedene geri dönün…

Son dönemde dünyanın en çok konuştuğu zayıflama sistemi Hypoxi ile Bodrum Form Life’te istediğiniz bedene kolayca dönebilirsiniz diyen Uzman Estetisyen Nurcan Esen; “Her makinenin ayrı bir kıyafeti var kişilerin bedenlerinde bölgesel sorunlarına göre bu kıyafetleri giydiriyoruz.  Çok fazla efor sarf edilmiyor ve her kıyafetin ayrı bir vakum sistemi olduğundan, 4 ayrı makine ile belirli aralıklar ile çalışıyoruz. Bir tanesi yatarak kıyafeti giyip vakumlama sistemi ile olan bölüm, daha sonra koşu bandında özle vakum sistemi kıyafetli çalışma, ardından diğerleri ayakta ve yatarak pedal çevirme yöntemi ile yapılan çalışmalardır. Bu çalışmalarla bizi tercih edenler İlk seanstan itibaren farklılıklar hissediyorlar” dedi.

Bodrum Form Life’te Uzman Estetisyen Ayten Kundak’ta müşterilere verdiği hizmetlerinin ilerideki günlerde cilt bakımı profesyonel ve kalıcı makyaj ile devam edeceğini dile getirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.