arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

YARIM SAATTE 10 BİN 600 LİRA CEZA KESİLDİ…

YARIM SAATTE 10 BİN 600 LİRA CEZA KESİLDİ…
19 Eylül 2017 12:18
A+
A-

Bodrum Emniyet Müdürü Sarıkaya’nın da hazır bulunduğu uygulamalarda, 6 yaşındaki torununu kasksız motosiklete bindiren motosiklet sürücüsü Yükselen ile trafik ekipleri arasında ilginç anlar yaşandı

Polis ekiplerinin motosiklet uygulamasında kask takmayan ve eksik evrakla trafiğe çıkan sürücülere yarım saatte 10 bin 600 lira para cezası kesildi.

Bodrum Emniyet Müdürlüğünce, Turgut Reis Caddesi kavşağında motosiklet kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen uygulamaya çok sayıda trafik polisi katıldı.

Bodrum Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya’nın da hazır bulunduğu uygulamada, yaklaşık yarım saatte 28 motosiklet sürücüsüne kask takmamak, ehliyetsiz araç kullanmak başta olmak üzere birçok maddeden 10 bin 600 liralık trafik cezası kesildi.

Dede torun ilginç anlar yaşattı,,,

Trafik uygulamasında kendisi kask takan ancak 6 yaşındaki torununu kasksız motosikletin ön kısmına bindiren Mehmet Yükselen isimli sürücüyle polis arasında ilginç anlar yaşandı.

Ekipler, sürücü Yükselen’e ceza kesmek yerine, yaptığının yanlış olduğunu ve torununu bu şekilde motosiklete bindirmemesi gerektiğiyle ilgili uyarıda bulundu.

Bodrum Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya da Yükselen ve torunuyla bir süre sohbet ederek motosiklete binerken daha dikkatli olmaları tavsiyesinde bulundu.

Motosiklet sürücüsü Yükselen, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaptığının çok yanlış olduğunu belirterek ilk kez böyle bir şey yaptığını söyledi.

Torununu daha önce bu şekilde motosiklete hiç bindirmediğini öne süren Yükselen, “Annesine yardım olsun diye torunumu bugün okuldan ben aldım ve eve götürüyordum. Normalde kasksız motosiklete binmez kaskı da vardır. Aslında olmaması gereken bir hataydı ama oldu. Çok üzgünüm.” dedi.

Yükselen, daha sonra torununu motosikletin arkasına bindirip uygulama noktasından ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.