arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Yalıkavakspor Yarı Finale…

Yalıkavakspor Yarı Finale…
21 Şubat 2021 19:25
A+
A-

“Denizin Kızları” EHF Kadınlar Avrupa Kupası maçında İspanyol rakibini yenerek yarı finale yükseldi.

Arena Bodrum Haber – Yalıkavakspor, maçın başından sonuna kadar maçı önde götürdüğü EHF Kadınlar Avrupa Kupası karşılaşmasında Rocasa Gran Canaria’yı 28 – 25 yenmeyi başardı.

Bugün saat 16:00’da Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynana karşılaşmayı Bodrum protokolüyle birlikte kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. Pandemi kurallarına azami gayret gösterildiği karşılaşmada yarı finale kalan Yalıkavakspor’un rakibi hırvat ekip oldu.

Bosna Hersekli hakem ikilisi, Edin Kulovic ve Vedad Skaljic yönettiği karşılaşmaya 3-0’lık bir skorla başlayan “Denizin Kızları” ilk yarıyı 16-12 önde tamamladı.

İki takımında çok sert defans mücadelesiyle geçen karşılaşmada, Yalıkavakspor’un kalecisi Sevilay’ın üstün performansı galibiyetin en önemli etkeni oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısının tamamında 3 sayılık farkı koruyan “Denizin Kızları” karşılaşmayı 28-25 kazandı.

Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’ndan oynanan karşılaşmayı izleyenler arasında yer alan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, gazetecilere, Yalıkavakspor’un başarıyı adım adım yakaladığını söyledi.

Aras, oyuncuları ve teknik ekibi tebrik ettiğini belirterek, “Bu çalışmaya, bu azme zaten başka bir şey düşünülemezdi. Gerçekten büyük bir başarı kazandılar. Şu anda Yalıkavakspor, Avrupa’nın 4 takımı arasına girdi. Bundan büyük gurur olur mu?” ifadelerini kullandı.

Hikayemize yeni başarılar ekleyeceğiz..

Yalıkavakspor Kulübü Başkanı Mehmet Esen maçtan sonra basın mensuplarına verdiği kısa röportaj da “İlk kez böyle bir başarı elde ediyoruz. Çok çalıştıklarını ve daha ileri gitmek için sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Bodrum’a ilkleri yaşatmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Hikayemiz, emek veren ve değer oluşturan her şeyin üzerine yeni şeyler koyarak yazılmaya devam ediyor” dedi.

Son dörtte olmak çok güzel..

Takımın başantrenörü Kıvanç Özcan ise “Avrupa’da son dörtte olmak çok güzel. Türkiye’yi temsil ediyoruz. İyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı kutlarım.” diye konuştu.

Kalecin Kadar Konuşacaksın…

Galibiyete kurtarışları ile önemli derecede katkı yapan adeta hentbolde kullanılan “kalecin kadar konuş” deyimini pekiştiren kaleci Sevilay İmamoğlu Öcal da, “ilk defa katıldığımız Avrupa Kupası mücadelesinde yarı finale çıkma başarısı gösterdiğimiz için çok mutluyuz” diyerek duygularını dile getirdi.

Yalıkavakspor: Sevilay İmamoğlu Öcal (Esma Adnar, Çağrı Çinkan), Nurşah Sancak 3, Zehra Oğuz, Yeliz Özel 3, Yeliz Yılmaz 2, Buket Yılmaz 2, Cansu Piren, Demet Sonkaya, Fatma Gül Sakızcan 5, Yasemin Şahin 10, Carneiro 2, İlke Yıldız, Edanur Arslan, Kübra Yılmaz 1

Rocasa Gran Canaria: Sanchez (Gimenez, Delgado) Falcon Gonzalez 2, Grosso Gonzalez, Risco 1, Montserrat 2, Zygoura 1, Santome 3, Rodriıguez 3, Hernandez 5, Costa 4, Cabezudo 4, Muzuki, Padron

2 Dakika Cezaları:

Yalıkavakspor: Yeliz Özel, Yeliz Yılmaz (2), Fatma Gül Sakızcan, Kübra Yılmaz

Rocasa Gran Canaria: Santome

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.