arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

YALIKAVAKSPOR SÜPER LİGE AĞIRLIĞINI KOYDU…

YALIKAVAKSPOR SÜPER LİGE AĞIRLIĞINI KOYDU…
3 Kasım 2019 11:50
A+
A-

‘Denizin Kızları’ sahasında ağırladığı Üsküdar Belediyespor’u 9 sayı farkla yenerek, hentbol süper ligine ağırlığını koydu.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Yalıkavakspor, ligin köklü ve güçlü ekiplerinden Üsküdar Belediyespor’u 34-25 yenmeyi başardı.

Arena Bodrum Haber / Abdulkadir SEVİNDİK

Binnaz Karakaya Spor Salonunda saat 15:30’da başlayan karşılaşmayı TRT 2 Spor kanalı canlı yayınlandı. Maça Bodrum protokolü önemli derecede ilgi gösterdi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Beldiye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, Muğla Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ömer İlman, Bodrum Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, İYİ Parti Genel Merkez Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, ve Bodrum Belediye Meclis üyeleri karşılaşmayı izleyerek Yalıkavakspor’a destek verdi.

Salonun nabzını ve heyecanını elinde tutan Asi Tayfa’da maç boyu yaptığı tezahüratlarla Yalıkavakspor’un 8’inci oyuncusu oldu. Maçın devre arasında halk oyunları gösterileri de yer aldı.

Maçın detayları…

Karşılaşma Üsküdar Belediyespor’un ilk dakika içerisinde bulduğu golle başladı. İlk golün arkasından Üsküdar Beldiyespor’a attığı 3 golle cevap veren Yalıkavakspor oyunun kontrolünü ele aldı ve maçın sonuna kadar da bırakmadı. ilk devrenin 8’inci dakikasından sonra oluşan fark devre sonuna kadar devam etti. Hızlı ve set hücumlarıyla golleri bulan ‘Denizin Kızları’ ilk devre sonunda soyunma odasına 19-15 önde gitti.

Maçın İkinci yarısında sahada ne yaptığını çok daha iyi bilin bir Yalıkavakspor vardı. Üsküdar Belediyespor’un her direnişine daha etkili hücumlarla cevap veren Yalıkavakspor, özellikle kaleci Sevilay’ın hızlı hücumlar da attığı paslarla Yalıkavakspor’un bulduğu goller farkın açılmasına katkı sağladı. Üsküdar Belediyespor’u ilk defa yenme başarısını gösteren Yalıkavakspor, maçı 34-25 kazandı.

Buket Yılmaz (11), Nurşah Sancak (9), Gözde Gökengin (4), Yasemin Şahin (4) golle Yalıkavakspor’un skoruna etki ederken, Üsküdar Belediyespor attığı 25 golün 14’ünü Neslihan Çalışkan ile buldu.

Karşılaşma sonunda maçı değerlendiren Yalıkavakspor Teknik Sorumlusu Kıvanç Özkan, Arena Bodrum Haber’e şunları söyledi;

“Güzel bir maç oldu bizim için. Aynı zamanda bütün oyuncularımı değerlendirme fırsatı buldum. Skor çok önemli değil, 9 sayıyla yendik ama oynadığımız oyun benim için önem taşıyor. Oyuncularımızı kutluyorum. Bizim için bir hedef var. Önümüzdeki hafta oynayacağımız İzmir maçı zorlu geçecek. İyi kaliteli bir ekip. Bizde kaliteliyiz. Hedeflerimiz var. Hedeflerimize doğru devam ediyoruz. Buraya gelirken Yalıkavaklı oyuncularımızda hedefti, onları bu noktaya getirmekti. Böyle maçlarda onlara yer veriyoruz. Onların süper lige ısınmasını sağlıyoruz. Temel hedefimiz gençlere önem vermek. Onlarda yavaş yavaş süper ligin tadını alacaklar.”

Mehmet Esen: Asi Tayfa’ya teşekkür ederim…

Karşılaşma sonrasında 9 Kasım 2019 Cumartesi günü İzmir’de oynayacakları İzmir Büyükşehir Belediyespor maçına dikkat çeken Yalıkavakspor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, “Avrupa Kupalarına katılma yolunda en zor maçımızı önümüzdeki hafta İzmir Büyükşehir Belediyespor’a karşı vereceğiz. Bu maç Yalıkavakspor’un hentbol de verdiği mücadelenin en önemli virajlarından birisi. Bu virajı da dönersek Avrupa’da kupa mücadelesi hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. Destek veren herkese çok teşekkürler. Bodrum’un sporsever gençlerinin oluşturduğu ‘Asi Tayfası’na ayrıca teşekkürler ederim” dedi.

Maç sonunda Bodrum protokolü sahaya inerek oyuncuları ve teknik ekibi tebrik ederek galibiyet fotoğrafında yer aldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.