arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
34,2881
EURO
37,2049
ALTIN
2.979,61
BIST
9.050,36
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Çok Bulutlu
23°C

Yalıkavakspor Avrupa’ya Veda Etti…

Yalıkavakspor Avrupa’ya Veda Etti…
13 Ekim 2024 21:43
A+
A-

Armada Praxis Yalıkavakspor bugün oynadığı EHF Kadınlar Avrupa Kupası rövanş maçında Polonya’nın güçlü ekibi KPR Gminy Kobierzyce‘e yenilerek elendi

Arena Bodrum Haber – Polonya deplasmanında oynadığı ilk maçı 36-27  kaybeden Denizin Kızları, evinde oynadığı maçın ilk devresinde  mental olarak mücadele edebildiği maçı, 26-27 kaybederek Avrupa Kupası’na veda etti.

Karşılaşmayı Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, GSB Muğla İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş’ın yanı sıra Yalıkavakspor’un ana sponsoru Armada Praxis’in yetkilileri Ali Haydar Gedikli ve Levent Durmuş’da izledi.

İlk yarıda yakaladığı avantajı tura döndüremediler…

Armada Praxis Yalıkavakspor, 10 sayıyla kazanması gereken maçın ilk yarısında farkı 6 sayıya kadar çıkarsa da, maçın kırılma noktası diyebileceğimiz hızlı hücumda, teknik olarak zorlayıcı bir atış yapan kaptan Yeliz, 7. farkın oluşmasına engel oldu. Kaçan bu golden sonra oluşan fark eridi ve ilk yarı 16-12’lik skorla kapandı.

Maçın ikinci yarısının ilk 10 dakikası karşılıklı ataklar ve gollerle ilerledi. Kaptan Yeliz Özel’in spor kariyerinde kötü performanslarının arasına girecek bu devrede yaptığı hatalar maçın kaybedilmesine neden oldu adeta. Teknik hatalarının yanı sıra fizik olarak da oyundan çok düşen Yeliz’in, yarının 2. bölümünde oyunda kalması tur atlanmasa da kazanılacak maçı kaybettirdi.

Coşkulu bir seyirci önünde oynanan maçı, yaklaşık 20 kişilik bir Polonyalı taraftar grubu da takip etti.

Antrenör Kıvanç Özcan, maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bu zorlu Avrupa yolculuğuna veda etmek bizim için üzücü, ancak oyuncularımızın gösterdiği mücadele ve azimle gurur duyuyorum. Taraftarımıza ve tüm Bodrum’a destekleri için teşekkür ediyorum. Hedefimiz, Süper Lig’deki liderliğimizi koruyarak yolumuza devam etmek.”

Armada Praxis Yalıkavakspor yönetim kurulu üyesi Hayrullah Kayacan maç sonu değerlendirmesinde şunları söyledi:

“Son anda kaçan galibiyet hepimizi üzdü, ancak oyuncularımızın gösterdiği mücadeleyle gurur duyuyoruz. Bu süreçte bize destek veren başta Muğla Valimiz Dr. İdris Akbıyık olmak üzere tüm Bodrum halkına, belediye başkanlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz. Takımımız, en iyisini yapmak için her zaman mücadele etmeye devam edecek.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.