arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3384
EURO
34,8455
ALTIN
2.393,11
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Hafif Yağmurlu
18°C
Bodrum
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

YALIKAVAKLI HENTBOLCULARIN GÖZÜ SÜPER LİGDE…

YALIKAVAKLI HENTBOLCULARIN GÖZÜ SÜPER LİGDE…
4 Şubat 2017 17:41
A+
A-

Türkiye Hentbol Bayanlar 1. Ligi’nde mücadele eden Yalıkavak Belediyespor Kulübü, sınırlı imkanlarıyla, ligde üst sıralarda yer almak için mücadele ediyor.

Devre arasında 3 yeni transfer gerçekleştiren kulüp, devre arasının ardından ilk maçında grup lideri ile karşılaşan ve az farkla (27-23) mağlup olan mavi beyazlı takım, sezonu ilk dört takım içinde tamamlamayı hedefledi.

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde 7 yıl önce kurulan Yalıkavak Belediyespor Kulübü hentbol takımı, yerel imkanlarla Türkiye Hentbol Bayanlar 1. Ligi’ne yükselmeyi başardı. Geçen yılda  Hentbol Bayanlar 1. Ligi’nde mücadele eden ve ligi 11. sırada tamamlayan Yalıkavak Belediye Spor Kulübü Hentbol takımı, yaşanan sakatlıklar nedeniyle 2016-2017 sezonunun ilk yarısını istediği gibi tamamlayamadı.

Tamamı Yalıkavaklı sporculardan oluşan takıma devre arasında Gamze Hadi, Berna Cindoruk ve Selin Başaran Turçer’i takıma dahil ederek, yeni bir soluk getirdi. Kadroda yeni yapılanmaya giden kulüp, devre arasının ardından ligde ilk sırada yer alan Polatlı Belediyespor ile deplasmanda karşılaşarak 27-23 mağlup olan mavi beyazlılar, gelecek için umut vaad etti.  Antrenör Mehmet Deniz’in çalıştırdığı takım uzun vadede Süper Lige çıkmayı hedeflerken,  bu yıl için ligi ilk dört içinde bitirmek için antrenmanlara devam ediyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Eser, süper ligde mücadele  etmeyi hedeflediklerini belirterek, “Takımımızın içinde bu güne kadar hiç dışarıdan gelen oyuncumuz yoktu. Ancak 2016-2017 sezonunda bazı sporcuların yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ilk devrede istediğimiz başarıyı gösteremedik. Bursa’dan 2 sporcu, İzmir’den de bir sporcuyu takımımızın renklerine bağladık. Umarız ilk kez gerçekleştirdiğimiz bu transferler biz uğurlu gelir ve seri galibiyetler alarak, ligde üst sıralara çıkarız” dedi.

Ligde 8 puanla 11. sırada yer alan Yalıkavak Belediyespor Kulübü Hentbol Takımı, yarın saat 16.00’da, 10 puanla 8. sırada yer alan Kemalpaşa Ata Genlik Spor Kulübü ile mücadele ederek, hanesine 2 puan daha yazdırmaya çalışacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.