arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,5221
EURO
34,8500
ALTIN
2.487,24
BIST
9.553,87
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
19°C
Bodrum
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Vandallar Spor Salonunu Talan Etti…

Vandallar Spor Salonunu Talan Etti…
11 Ocak 2021 20:10
A+
A-

Mülkiyeti Milas Belediyesi’ne ait olan, ihale usulüyle kiralaması gerçekleştirilen Akkent Atatürk Spor Kompleksi kimliği belirsiz kişiler tarafından talan edildi.

Arena Bodrum Haber – Akkent Atatürk Spor Salonuna yapılan tahribatla ilgili Başkan Tokat Bu Vandallığı En Sert Şekilde Kınıyorum”

Geçmişten bu yana Milas’a onlarca yeşil alan, çocuk parkı, oyun alanı ve spor kompleksi kazandıran Milas Belediyesi’nin 2011 yılında yapımını tamamladığı ve hizmete sunduğu Akkent Atatürk Spor Kompleksi’ne gerçekleştirilen saldırının görüntüleri yürek burktu. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve sportif faaliyetlerin de gerçekleştirildiği Spor Kompleksi’nden gencinden yaşlısına onlarca yurttaş faydalanıyordu.

Konuyla ilgili bir açıklama gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, gerçekleştirilen bu saldırının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Başkan Tokat, “Görev süremiz boyunca tüm hemşehrilerimizi daha iyi bir Milas’a uyandırma gayretiyle var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız doğrultusunda 2011 yılında yapımını tamamladığımız ve yurttaşlarımızın hizmetine sunduğumuz Akkent Atatürk Spor Kompleksimize kimliği belirsiz kişilerce yapılan bu saldırıyı kabul etmemiz mümkün değildir. Bu saldırıyı neden yaparlar? Pandemi döneminden dolayı kapalı olan ancak çocukların oyun alanlarına, vatandaşlarımızın severek kullandığı bir alana neden böyle bir saldırı yapılır anlamak mümkün değil. Bu vandallığı en sert şekilde kınıyorum.” dedi.

“Suç Duyurusunda Bulunacağız”

Gerçekleştirilen bu saldırının hukuken hesabını soracaklarını aktaran Başkan Tokat, “Vatandaşlarımız rahat olsun, Spor Kompleksimize gerçekleştirilen bu vandallığı detaylıca araştıracağız. Milas’lı vatandaşlarımızın ve en önemlisi çocuklarımızın faydalandığı alanları çoğaltmaya ve korumaya devam edeceğiz. Talimatlarını verdik, Cumhuriyet Başsavcılığı’na ‘kamu malına zarar vermekten’ suç duyurusunda bulunacağız ve sorumluların cezalandırılması noktasında olayın takipçisi olacağız.” dedi.

“Akkent Sakinleri Olaya Tepkili”

Civarda yaşayan vatandaşların da bu saldırıyı tepkileri sert oldu. Olayla ilgili konuşan mahalle sakinleri, “Belediyemiz, çocuklarımızın burada oyun oynaması, bizlerin spor yapabilmesi için bu alanın yapımını tamamladı. Çocuklarımız sabah kalkar kalkmaz, kahvaltılarını hemen yapıp oyun parkına koşuyorlar. Böyle bir alana neden zarar verilir, niçin böyle bir saldırı yapılır anlamak çok zor. Sorumluların hesap vermesini istiyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.