arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3660
EURO
34,8027
ALTIN
2.399,58
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
24°C

‘Umut Özdoğan kimsenin adamı değildir’ cümlesi seçimin anahtarı oldu…

‘Umut Özdoğan kimsenin adamı değildir’ cümlesi seçimin anahtarı oldu…
1 Şubat 2020 22:56
A+
A-

CHP Bodrum İlçe Örgütünün bugün yapılan Kadın Kolları Başkanlık seçimini Umut Anıl Özdoğan kazandı.

Konacık Mahallesindeki Herodot Kültür Merkezinde yapılan seçimlerde iki aday mücadele etti. İlçe kadın kolları başkanlığına aday olan Umut Anıl Özdoğan ile Yüsra Miskioğlu’nun sandık mücadelesinden önce adaylara başarılar dileyen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Son yerel seçimlerde Türkiye’de mükemmel işler başardık. Bizler bunları birlik olmanın verdiği güç ile başardık. Bodrum Kadın Kolları ile birlikte yol yürümekten, onlarla birlikte mücadele vermekten, partimizin bu ülkeyi daha iyi yerlere getirebilmesi için çalışmaktan hiç yorulmayacağım”

Konuşmaların ardından adaylar kürsüye çıktı. İlk konuşmayı yapan Umut Anıl Özdoğan “Kimse aksini söylemez ki, CHP’nin en çalışkan, en özverili, en üretken üyeleri kadınlardır. Partimizin kuruluş felsefesi ve altı ok ilkelerine bağlı kalarak Türk kadınının ve Bodrum’da yaşayan kadınlarımızın ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasal alanda varlığını öne çıkartmak için yola çıktık” dedi.

Umut Anıl Özdoğan kimsenin adamı değildir…

Son söz olarak şunu söylemek istiyorum diyen Özdoğan, “Umut Anıl Özdoğan kimsenin adamı değildir. Ama hep olduğu gibi bugün de gücümü ve cesaretimi sizlerden alıyorum. Bu nedenle güçlü ve cesurum. Sizler olduğunuz sürece umut var olacaktır” mesajını verdi. Verdiği mesajlarla salonun nabzını ele alan Umut Anıl Özdoğan’ın salondan yoğun alkış aldı.

467 Oy alarak kazandı…

Konuşmalardan sonra geçilen seçim saat 20:00’ye kadar sürdü. Yapılan sayım sonrasında CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yarışında ipi göğüsleyen Umut Anıl Özdoğan oldu. Özdoğan’ın 467 oy alarak kazandığı seçimde Yüsra Miskioğlu 311 oyda kaldı.

Umut Anıl Özdoğan’ın yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu;

Fulya Arıkan, Utku Kaymaz, Merve Özkaya, Gül Gökbel, Şükriye Demirkıran, Ayşe Odabaşı, Meral Uyar, Tümay Tiryaki, Şerefnur Oymak, Sevcihan Şen, Dilber Boz, Fatma Atalay, Ümran Özdemir, Ferdane Kılıç, Gülgün Çaylak, Tülin Çekiç, Temel Orhun, Banuhan Keten Öğün, Ece Kurhan Özkaya, Hatice Özsu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.