arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
30°C
Bodrum
30°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Açık
31°C
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

TORBA DA POLİS KONTROL NOKTASI OLUŞTURULDU…

TORBA DA POLİS KONTROL NOKTASI OLUŞTURULDU…
13 Aralık 2016 09:23
A+
A-

 

Bodrum’da hizmet yerecek yeni polis kontrol noktası törenle hizmete açıldı. Bodrum’un giriş noktalarından sayılan Torba Mahallesi Kaynar Mevkii’ndeki Polis Kontrol Noktası’nda 24 saat boyunca nöbet tutularak, kontrol yapılacağı bildirildi.

Torba Mahallesi Kaynar Mevkii’nde yatırılan polis kontrol noktası binasının açılışı yapıldı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çeşitli birimlerde kullanılmak üzere alınan üç otomobilin tanıtımının da yapıldığı törene, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin, Bodrum İçe Emniyet Müdür Yardımcıları ve polisler katıldı. Bina ve araçlar için kurban kesildi, dua edildi. Kurban kesiminin ardından, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, binanın yapımı ve peyzaj düzenlemesinden hiçbir ücret istemeyen Kandemir İnşaat sahibi Kıyasettin Demir’e teşekkür plaketi verdi. Bina açılışı ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü birimlerinde kullanılacak ikisi sivil üç polis otomobilinin tanıtımı yapıldı. Bodrum Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği, Bodrum’daki özel liman işletmeleri ve bağışçıların destekleriyle alınan otomobiller hizmete başladı. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, şöyle dedi:

“Ülkemizde son dönemlerde artan terör ve asayiş olaylarına karşı ilçemizin daha huzurlu olması için jandarma ile birlikte 24 esasına dayalı bir şekilde bu noktada yol kontrolü yapılacak. İlçeye gelen giden, suça karışan araçların yakalanması ve suçun önlenmesi için böyle bir binaya ve tesise ihtiyaç vardı. Yazın gerçekleştirilen konserler neticesinde ve bağışçıların destekleri ile 3 polis otomobili alındı. Hedefimiz araç filomuzu daha da genişletmek. Bodrum turizm anlamında Türkiye’nin ve dünyanın önemli bir yeri. Ülkemizin dünyaya açılan bir kapısı. Burada asayişin ve güvenliğin sağlanabilmesi için teknik alt yapımızın çok kuvvetli olması lazım. Yarımadamızın iki giriş noktasına plaka tanıma sistemi kurmuştuk ve bu sayede de Bodrum’a gelen ve giden araçlar kontrol altında.”

Candaş, bu kontrol noktası sayesinde birçok suçlunun ve aranan şahsın yakalandığını belirtip, “Farklı suçlara karışmış 100’e yakın suçlunun yakalanmasını sağladı. Suç iştirak amaçlı ilçemize gelme amacı olan kişiler için psikolojik anlamda da bir etkiye sahip. Uyuşturucu kapsamında da çalışmalar yapıldı. Her türlü teknik altyapıya sahip bir merkez” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.