arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4221
EURO
34,8287
ALTIN
2.398,58
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
23°C
Bodrum
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C

TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI BUGÜN YAPILIYOR…

TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI BUGÜN YAPILIYOR…
5 Temmuz 2017 08:04
A+
A-

Bodrum Belediyesi 2017 yılı Temmuz ayı olağan meclis toplantısı bugün saat 14:00’de Konacık Mahallesindeki Heredot Kültür Merkezinde yapılacak.

1- İlçemiz Torba Mahallesinde, mevcut imar planlarında Kültürel Tesis+Halk Eğitim Merkezi kullanımında kalan, kadastral paftasında ise kısmen yeşil alan, kısmen de yol boşluğu alanında bulunan Amiral 3 ve Amiral 4 sitelerinin elektrik dağıtımının yapıldığı mevcut trafo binasının bulunduğu alana ilişkin hazırlanan Trafo Amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

2- İlçemiz Eskiçeşme Mahallesi, 964 ada, 8 parselde kayıtlı taşınmaza ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

3- İlçemiz Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkii, 26 ada, 20 parselde kayıtlı taşınmazın deniz cephesinde hazırlanan “İskele (Denize Girme ve Güneşlenme) ve Kıyı Düzenlemesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi ile ilgili kurum görüşümüzün görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

4- Belediyemiz tarafından hazırlatılan İlçemiz Kumbahçe Mahallesi, İçmeler Mevkii, “Bodrum İçmeler Mevkii İlave İmar Planı (Yalıçiftliği Turizm Merkezi içinde kalan alanlar) ile ilgili dilekçe ve eklerinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

5- Belediyemiz tarafından hazırlatılan İlçemiz Kumbahçe Mahallesi, İçmeler Mevkii, Bodrum İçmeler Mevkii Revizyon İmar Planı ile ilgili dilekçe ve eklerinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

6- Belediyemiz tarafından hazırlatılan İlçemiz Müskebi-Yahşi-Gürece-Yaka-Bitez Mahalleleri Revizyon İmar Planı ile ilgili dilekçe ve eklerinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

7- Belediyemiz tarafından hazırlatılan İlçemiz Konacık Mahallesi, Konacık Revizyon İmar Planı ile ilgili dilekçe ve eklerinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

8- İlçemiz Akyarlar Mahallesi sınırları içerisinde imar planlarında yer alan isimlendirilmemiş 132 adet imar yolunun Adres Kayıt Sistemine işlenilebilmesi için isimlendirilmesinin ve isim karmaşasına yol açan 53 adet sokak isminin değiştirilmesinin, ayrıca İslamhaneleri Mahallesi sınırları içerisinde imar planlarında yer alan isimlendirilmemiş 52 adet imar yolunun Adres Kayıt Sistemine işlenilebilmesi için isimlendirilmesinin ve isim karmaşasına yol açan 25 adet sokak isminin değiştirilmesinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

9- İlçemiz Konacık Mahallesinde yer alan Çamlık Sokağın isminin değiştirilmesi talebinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

10- İlçemiz Turgutreis Mahallesinde yer alan 4028 Sokağın isminin değiştirilmesi talebinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

11- İlçemiz Turgutreis Mahallesinde yer alan 4105 Sokağın isminin değiştirilmesi talebinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

12- İlçemiz Turgutreis Mahallesinde 4010, 4007 ve 4009 sokakların kesiştiği yerde, 306 ada 1 parselin batısında yer alan 1 adet parka isim verilmesi talebinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

13- İlçemiz Kumbahçe Mahallesinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde, 731 ada 1 parselin kuzeyinde yer alan 1 adet parka isim verilmesi talebinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

14- İlçemiz Konacık Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi ile Nasuflar Sokağın kesiştiği, 298 ada 21 parselin güneyinde yer alan 1 adet parka isim verilmesi talebinin görüşülmesi.
(İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)

15- Fen İşleri Müdürlüğünün ihtiyacı olan 2 adet “Pick-up Kamyonetin” alınabilmesi için (T1) cetveline 2 adet taşıt eklenerek sayının 7 olarak ve 1 adet “Kamyon” eklenerek sayının 8 olarak değiştirilmesinin ve (T1) cetveline işlenmesi için gerekli iznin verilmesinin görüşülmesi.
(Fen İşleri Müdürlüğü)

16- 5393 sayılı Belediye Kanununun 18’inci maddesinin (n) bendine istinaden Belediyemiz 2017 yılı Cadde ve Sokak İsimlerini Belirleme Komisyonu üyelerinin seçilmesinin görüşülmesi.
(Yazı İşleri Müdürlüğü)

17- Bodrum Belediyesi Konut (Lojman) Yönetmelik taslağının görüşülmesi.
(Emlak ve İstimlak Müdürlüğü)

18- İlçemiz Tepecik Mahallesi, Yangı Sokak, No: 4/A-B adresinde bulunan ve yeni işletmeye açılacak olan söz konusu yerin, içkili yerler bölgesine dahil edilmesi hususunun görüşülmesi.
(Zabıta Müdürlüğü)

19- İlçemiz Eskiçeşme Mahallesi, Fırkateyn Sokak, No: 22 adresinde bulunan ve yeni işletmeye açılacak olan söz konusu yerin, içkili yerler bölgesine dahil edilmesi hususunun görüşülmesi.
(Zabıta Müdürlüğü)

20- İlçemiz Çarşı Mahallesi, Ali Baba Sokak, No: 25-27 adresinde bulunan ve yeni işletmeye açılacak olan söz konusu yerin, içkili yerler bölgesine dahil edilmesinin görüşülmesi.
(Zabıta Müdürlüğü)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.