arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C

TANER USLU: SİZE YAPACAKLARIMIN SÖZÜNÜ VERİYORUM…

TANER USLU: SİZE YAPACAKLARIMIN SÖZÜNÜ VERİYORUM…
20 Ekim 2018 19:34
A+
A-

“Söyleyecek Sözümüz Yönetecek Gücümüz var” sloganı ile CHP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı olan Taner Uslu bugün yaptığı açıklama ile CHP’lilere seslendi.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’ın yaptığı sunum konuşması ile başlayan adaylık açıklamasında Taner Uslu, Karaova’dan, Mumculardan ve köyü olan Pınarlıbelen’den gelen vatandaşların coşkulu kalabalığı ile karşılandı.

Mehmet Kocadon’un da katıldığı açıklamada Taner Uslu, “Sosyal demokrat bir parti olarak, insanın sosyal yaşamı içinde toplumsal barışa, adalet duygusuna zarar vermeyecek şekilde hizmetlerden eşit olarak yararlanması için her olanağı sağlayacağız. İster yoksul olsun, ister fakir, ister başka partiden olsun, ister başka düşüncede olsun,  vatandaşlarımızın her sorunu, yerel yönetim olarak bizim öncelikli sorunumuz olacaktır.” dedi.

Her zaman çözümün bir parçası olacağız…

Tüm STK’lar bileşenleri kent konseyi, dernek ve odalar ile birlikte geçmişte görev yapmış belediye başkanlarımız, meclis üyelerimizle birlikte, sorunları temelinde çözeceğiz diyen Uslu, her zaman çözümün bir parçası olacağız. saptamasını yaparak, “Karşılıklı iş birliği içinde olacağız. Sivil inisiyatifleri yönetim şeklimizin içine koyacağız ve onlarla birlik içinde olup kenti hep birlikte yöneteceğiz. İlçemizin sosyal ekonomik ve kültürel alanı içerisindeki, sanatsal, sportif ve ticari tüm faaliyetleri bir strateji ve buna bağlı olarak geliştirilecek programlar çerçevesinde toplumumuzun tüm paydaşları ve muhatapları ile organize edilerek yeni bir katma değer yaratacağız. Yaratılan her katma değer toplumun tüm kesimleri arasında eşit şekilde paylaşılmasına imkan verecek politikalar üreteceğiz. Tarım, turizm ve inşaat olarak ana başlıklara toplayacağımız, ilçemizin ekonomik alanında mutlaka çağdaş politikaları hayata geçirmek doğa ile, çevre ile barışık olmayan, yerel değerlerimizin ve kent dokumuzun önüne geçecek, her yatırıma karşı, bodrum bileşenleri ile her türlü iş birliği ve dayanışma içinde olacağımıza buradan söz veriyorum” dedi.

Sizlere yapacaklarımın sözünü veriyorum…

onuşmasına özgeçmişinden ve projelerinden bahsederek devam eden Uslu, dostlarım yol arkadaşlarım ben size yapacaklarımın sözünü veriyorum diyerek, “İçtenliğimi, çalışkanlığımı, emeğimi günün her saatini size Bodrum’a adamaya hazırım. Bodrum için çalışmaya hazırım, ama yalnız değil, önce ailem, sonra partim, sonra partililerim, sonra Bodrum halkı, sağcısıyla, solcusuyla, erkeği ile kadınıyla, genci ile yaşlısıyla. Eşit adil bir başkanlık sözü veriyorum. Bodrum tecrübesiz ellere bırakılamaz. Çıraklık yapmadan, ustalığa soyunan ellere bırakılamaz. Ben buyum, olduğum gibiyim nasıl görünüyorsam öyle biriyim. Böyle yetiştik ve öylede başkanlık yapacağımın sözünü veriyorum. Bu kavga sonuna kadar sürecek. Hiç bitmeyen bir Bodrum sevdamız var” dedi.

Açıklamanın ardından diğer başkan aday adayları Recai Seymen, Ahmet Aras, Ali Öztürk, Refik Ülgen, Mehmet Özalın ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Taner Uslu kimdir:

Taner Uslu 1974 doğumlu olup, Pınarlıbelen’de ilk, Karaova ortaokulunda ise orta öğrenimini tamamladı. Milas Lisesi’nin ardından, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden Jeofizik Mühendisi olarak mezun oldu. Uslu, TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliği ve Bodrum İKK üyesidir. 2009 yerel seçimlerinde Bodrum Belediye Meclis üyeliğine seçildi ve CHP grup sözcülüğü yaptı. Halen Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı. Evli ve 2 çocuk babası.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.