arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU 25 EYLÜL’DE…

SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU 25 EYLÜL’DE…
4 Eylül 2016 11:24
A+
A-

Bu sene Bodrum’da 2.kez düzenlenecek olan Bodrum  Süslü  Kadınlar  Bisiklet  turu 2016 yılı için hazır.

25 Eylül 2016 Pazar günü saat 17:00’de tüm kadınları bisikletleri ile “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu”na katılmak üzere Bodrum Kale Meydanı önünde toplanacak. 
Buluşma zamanı: 17:00 
Tur başlangıç saati: 18:00
Tur Rotası : Bodrum şehir merkezi

suslu-kadinlar-bisiklet-turu-1Tura Katılım Koşulları:
1- Kendini ve bisikletini süslemek
2- Bisikleti yavaş yavaş sürebilmek
3- Şaşkın şaşkın bakanlara el sallamak ve gülümsemek

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu toplu fotoğraf çekimleriyle başlayacak.

Bu turun hikayesi nedir?
Süslü Kadınlar Bisiklet Turu etkinliği ilk kez 2013 yılında “Dünya Otomobilsiz Kentler Günü” etkinliği çerçevesinde yapıldı. Bu etkinlik Sema Gür tarafından facebook etkinliği olarak açıldı ve kulaktan kulağa dolaşarak bir çok kadına ulaştırıldı. 2013’te Tura yaklaşık 250 bisikletli kadın katıldı. Kadınlar en güzel kıyafetlerini giyerek, bisikletlerini çiçeklerle ve kurdelelerle süsleyerek şehrin ana caddelerinde pedal çevirdikten sonra “şehirlerde egzoz kokusu yerine parfüm kokusu olsun” konulu basın açıklamasını yaptılar.

2014’de ikinci defa düzenlenen etkinlik, yazılı medyada ve televizyon kanallarında yayınlanarak daha fazla kişiye ulaştı ve katılımcı sayısı iki katına çıktı. 2015 yılında 20 Eylül’de 10 kentte eş zamanlı olarak yapılan etkinlik yerli ve yabancı basında günlerce gündemde kaldı.

2016 yılında  25  Eylül’de 28 kentte eş  zamanlı etkinlik  yapılacak tura binlerce kadının katılımı bekleniyor… 

suslu-kadinlar-bisiklet-turu-2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.