arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

SPORTRE’DE BODRUMSPOR’UN KUPA BAŞARISI VE BASKETBOL KONUŞULDU…

SPORTRE’DE BODRUMSPOR’UN KUPA BAŞARISI VE BASKETBOL KONUŞULDU…
23 Ocak 2019 13:11
A+
A-

Kent TV Ekranlarından Salı akşamları yayınlanan Abdulkadir Sevindik’in hazırlayıp, sunduğu Sportre Bodrum’da sporda nabzını tutmaya devam ediyor.

Dün akşam saat 18:15’de yayınlanan Sportre’nin ilk bölümünde futbol konuşuldu. Bugün oynanacak olan Bodrumspor – Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası maçının değerlendirdiği ilk bölümün konukları Bodrumspor eski başkanı Güneri Günaydın ve Bodrumspor eski futbolcusu İbrahim Başkaya idi.

Hedeflenen play-off grubunun dışında tamamlanan ligin ilk yarısı varken Türkiye Kupasında gösterilen yüksek performansa dikkat çeken Sevindik’in tespitine, Bodrumspor Türkiye kupasında gösterdiği üstün başarıya dikkat çeken İbrahim Başkaya, “Kupada zorlu maçlar oynadık ama kazanmasını bilecek oyun anlayışını ve isteğini gösterdik.” Dedi.

Bodrum’da oynanacak kupa maçının ikinci ayağında Yeni Malatya’nın suni çimde oynanacak olmasının dezavantaj olacağına dikkat çeken Güneri Günaydın’da yeni transferler ve Bodrumspor’un kupa maçlarında gösterdiği performansın kazanmak için yeterli olacağını ifade ederek, maçta tur atlamanın mümkün göründüğüne belitti.

Basketbolun konuşulduğu programın ikinci bölümünde stüdyo konukları, basketbol antrenörü Birol Özarslan ve Türkiye Basketbol Federasyonu istatistik görevlisi Onur Çandar’dı.

Teknik Sorumlu Hakan Yörükoğlu’nun görevden ayrılmasıyla Bodrum’un Türkiye Kadınlar Süper Ligindeki temsilcisi Kırçiçeği Bodrum Basketbol’un başına geçen Birol Özarslan takımın son durumunu değerlendirerek şunları söyledi;

“Galibiyet alınamadan kapanan ligin ilk yarısından sonra ve ekonomik olarak zor günlerin yaşandığı bir dönemde takımın başına geldim. Kulüp başkanı Yiğit Özmen’in takımı ligde tutmak için ortaya koyduğu mücadeleye saygı duyuyorum. Basketbol söz konusu olunca benim hayatımda her şey ikinci plana düşer. Oyuncu kapasitesi olarak lige hitap eden bir takımımız yok. Bunu oyuncularımızı konsantrasyonunu yüksek tutarak, sürpriz galibiyetler alarak aşmak istiyoruz. Erken alınacak bir galibiyet bizi ligde kalmak için daha çok motive eder. İhtayımız olan oyun kurucu, pivot ve forvet mevkilerinden birer oyuncuya acil ihtiyacımız var.”

Diğer yandan alt yapı çalışmalarının önemine dikkat çeken Onur Çandar’da “Profesyonel liglerde oynayan takımlar her yıl aşağıdan birkaç oyuncusunu A Takımına çıkaramazsa katlanılan maliyetlerin taşınmasının oldukça zorlaşıyor. Bu nedenle alt yapı ve bunu yakından ilgilendiren antrenman salonlarının yeterlilik durumu çok önemli. Başarının devamlılığı toplam kaliteyle birlikte söz konusu” diyerek tesislerin durumuna dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.