arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
34,0513
EURO
37,9219
ALTIN
2.802,03
BIST
9.774,49
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
28°C
Bodrum
28°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C

Sipay Bodrum FK İlk Deplasman Puanının Peşinde…

Sipay Bodrum FK İlk Deplasman Puanının Peşinde…
27 Ağustos 2024 16:03
A+
A-

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Sipay Bodrum Futbol Kulübü ligin 4’üncü haftasında deplasmanda Göztepe ile kozlarını paylaşacak

Arena Bodrum Haber – Mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip ilk deplasman galibiyetini almak için maça kenetlendi. Göztepe’nin zorlu bir rakip olduğunu söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Zorlu bir rakip, geçen sene zaten güçlülerdi bence daha da güçlenerek yollarına devam ediyorlar. Biz de güçlendik, iyi oynuyoruz. Dolayısıyla iyi bir maç olacağını düşünüyorum” dedi.

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum FK ligin 4’üncü haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte Tümosan Konyaspor galibiyetinin ardından yüzler gülüyor. İkinci deplasman sınavında Göztepe ile karşılacak olan Sipay Bodrum FK evine puanla dönmek istiyor. Öte yandan, Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir takımın ilk 3 haftalık performansı ve Göztepe maçıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Buraya zorlu engelleri aşarak geldik

Zorlu engelleri aşarak Süper Lige geldiklerini söyleyen Sipay Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Ligde her galibiyet, her takımdan alınan puan çok değerli. Biz bunu biraz gecikmeli yaşadık. Ama gecikmeli de olsa bizim için güzel bir galibiyet oldu. Oyuncu arkadaşlarım ilk iki maçta ara ara çok doğru oynadılar, çok da iyi oynadılar ama sonunu getiremedik. Sadece üç tane maçı baz aldığınızda belki de ikas Eyüpspor maçının ikinci yarısını kötü olarak değerlendirebiliriz ama geri kalan bütün dakikalarda hep iyi oynadı oyuncu kardeşlerim ama olmamıştı. Bu maç oldu. Bu maçı defansif anlamda doğruları biraz daha iyi yaptık ve dolayısıyla skora ulaştık, skoru da korumasını bildik. Yeni yeni alışıyoruz oyuncularımızın çok büyük bir bölümü bu ligde ilk defa oynuyorlar. Ben de bu ligde daha önce beş sene yardımcı hocalık yaptım ancak ilk defa teknik adamlık yapıyorum. Bu geçişler çok kolay olmayacaktır. Ama oyuncu kardeşlerim çok şey başardılar. Bunu da başarmaya yakınlar bence. Yolumuz uzun, kolay değil ama buraya hep zorlukları başararak, zorlu engelleri aşarak geldik bunu da inşallah başarırız” dedi.

Çetin bir maç olacak…

Göztepe maçının zor olacağını söyleyen Taşdemir, “Lige iyi başlayan, oyun olarak da iyi devam eden şu ana kadar yenilmeyen, evet galibiyet de almadı belki ama bence çok ciddi oyunsal anlamda doğru işler yapan bir takımla oynayacağız. Evet birbirimizi tanıyoruz ama onlarda da bir değişiklikler var. 5-6 oyuncu değişti. Oyun anlayışları aynı, bizim de aynı, çetin bir maç olacak. Tabii ki birbirini tanıyan iki takımın mücadelesi kolay olmayacaktır. Biz bunu ikas Eyüpspor maçında gördük. Biz iyi tanıdıkları için, iyi çözdüler ve sonuca daha kolay gittiler kendi hatalarımızdan dolayı. Bu rakibimiz de bizi tanıyor. Biz de onları tanıyoruz. Çetin, zevkli, çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum. Zorlu bir rakip, geçen sene zaten güçlülerdi bence daha da güçlenerek yollarına devam ediyorlar. Biz de güçlendik. Biz de kendimizi göre iyi oynuyoruz. Dolayısıyla iyi bir maç olacağını düşünüyorum. Ama zorlu bir rakibe zorlu bir deplasmana gidiyoruz” diye konuştu.

İsmet Taşdemir’den Puşcaş yorumu

Takımın yeni forvet oyuncusu Puşcaş’ın takım için uygun oyuncuğu olduğunu söyleyen Taşdemir, “Puşcaş gerçekten çok kaliteli çok iyi bir oyuncu. Bizim takımımızla da örtüşecek ama yarın öbür gün o buluştuğu noktada Puşcaş’da gol kaçıracak yani bu herkes için geçerli, bütün santraforlar için geçerli. Bence pozisyona girmesi önemli. Bence onlardan daha önemli bize faydaları farklı farklı yerlerde var. Dolayısıyla bizim için şu anda gördüğümüz kadarıyla antrenmanlarda da maçlarda da bizim takım için uygun bir oyuncu. Özellikle yönetimimizi ve scout ekibimizi gerçekten tebrik ederim. Şu ana kadar gördüğüm bizim için doğru bir transfer olmuş. Bu bir süreç, yarın öbür gün onu da tanıyacaklar ona da önlem alacaklar. Zamanla iyi tarafları, kötü tarafları da ortaya çıkacak. Ben hep söylüyorum, iyiyken herkes iyi önemli olan kötü yaptığında, o golleri kaçırdığında destek olabilmek. O günleri inşallah yaşamayız ama futbol bu, yaşama ihtimalimiz de var. Dolayısıyla o zamanlar destek olursak tabii ki Puşcaş bizim için önemli ve değerli bir oyuncu haline gelecektir.”

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.