arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4050
EURO
34,7341
ALTIN
2.393,34
BIST
10.208,65
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
24°C
Bodrum
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
25°C

SEYMEN: SORUNLARA DA ÇÖZÜMLERE DE HAKİM OLDUĞUM İÇİN ADAYIM…

SEYMEN: SORUNLARA DA ÇÖZÜMLERE DE HAKİM OLDUĞUM İÇİN ADAYIM…
24 Kasım 2018 12:42
A+
A-

CHP’li Bodrum Belediye Başkan aday adayı Recai Seymen bugün yaptığı basın toplantısında, “Ben 18 yaşında fabrikalarda çalışmaya başlayıp, üniversiteyi okuyan bir insanım. Hiçbir sorun beni yıldıramaz.” diyerek, Bodrum Belediye Başkanlığını makamda değil, sahada yapacağım mesajını verdi.

Benin için imkansız bir iş yoktur. Sadece çözmek zaman alır…

Seymen, ben güne sabah 07:00 başlayan bir insanım. Gerekirse 16 sat çalışarak Bodrum’un sorunların tamamını çözeceğim diyerek, “600 Kilometrekarelik bir alanı kapsayan Bodrum’un sorunlarını konusuna vakıf bir ekiple, bazı yetkileri paylaşarak zamanında çözeceğim. Bodrum’un sorunlarını çözmesi için kaynak sorunu var mı? Var ama bunları çözmek çok mümkün. Ben hayatımda her problemi aştım. Benin için imkansız bir iş yoktur. çözmek sadece zaman alır.” Dedi.

Bugünkü belediyenin durumunu en iyi bilenlerden biriyim…

Mali konulara oldukça hakim olan bir siyasetçi olarak Bodrum’u iyi yöneteceğime inandığını ifade eden Seymen, “Bodrum’un zaman kaybetmemesi lazım. Bir an önce ihtiyacı olan yatırımlarını yapması lazım. Önümüzdeki 5 yıl çok önemli doğru değerlendirilmezse, bunun telafisi çok daha ağır olur artık. Seçimlerde çok büyük bir sıkıntımız yok. Kim aday olursa kazanacağı düşüncesindeyim. Topluma iyi çalışacak, güven verecek bir ekiple çıkmamız lazım.” dedi.

5 Yıldır tüm sorunlara ve çözümlerine hakimim…

Uzun yıllar içerisinde 3 dönem ilçe başkanlığı yaptım. 7 Seçim geçirmiş ve başarıyla bu süreçlerden çıkmış bir ilçe başkanıyım saptamasını yapan CHP’li başkan aday adayı Seymen, ilk defa bir makam için adayım diyerek, “Beş yıldır Bodrum’da ne kadar sorun varsa hepsine vakıf biriyim. Birçok kimsenin bilmediği konulara dahi hakimim. Birçoğuna da imkanlar dahilinde müdahale ettim. Bodrum çok güçlü bir coğrafya. Gücümüzü kullanmayı bilmiyoruz. Sorunlara ve çözümlerine hakim egolarını aşmış bir siyasetçi olarak Bodrum Belediye Başkan adaylığına talibim.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.