arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
33,9905
EURO
37,8430
ALTIN
2.821,50
BIST
9.577,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Parçalı Bulutlu
27°C
Bodrum
27°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
27°C

Selahattin Polat: Stadımızı İlk Maça Yetiştireceğiz.

Selahattin Polat: Stadımızı İlk Maça Yetiştireceğiz.
12 Temmuz 2024 21:30
A+
A-

Sipay Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, “Stadımızın yüzde 75’i bitmiş durumda, stadımızı hazırlayıp ilk maçımızı burada oynayacağız”

Arena Bodrum Haber – Sipay Bodrum Futbol Kulübü, Süper Lig hazırlıkları kapsamında maçların Bodrum’da oynanması için stadyumdaki çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Çalışmaların yüzde 75 oranında tamamlandığını söyleyen S. Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, “İnşallah ligdeki ilk maçımız olan Gaziantep maçına stadımızı yetiştireceğiz. Bunun için tüm çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Süper Ligin yeni temsilcisi Sipay Bodrum FK, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. S. Bodrum FK, yeni sezon öncesi stadını Süper Lig ve UEFA kriterlerine uygun hale getirmek ve maçlarını Bodrum’da oynamak için stadyumda çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Öte yandan, Topuk Yaylasında kamp sürecine devam eden S. Bodrum FK’nın çalışmalarını yoğun tempoyla devam ettirdiğini belirtildi.

Çalışmaların %75’i tamamlandı…

Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Sipay Bodrum FK Asbaşkanı Selahattin Polat, “Şuan da bizim stat çalışmamız UEFA’nın ve TFF’nin Süper Lig için belirlediği standartlara uyulacak şekilde devam ediyor. Stadımızın yüzde 75’i bitmiş durumda. İnşallah ligdeki ilk maçımız olan Gaziantep maçına stadımızı yetiştireceğiz. Bunun için tüm çalışmalarımız devam ediyor. Soyunma odalarını, hakem odalarını, basın tribünü, protokol tribününde çalışmaları devam ettiriyoruz. Bunun yanı sıra aydınlatma çalışmalarımızın da yüzde 70’i tamamlandı.

En kısa süre içerisinde bir aksilik olmadığı sürece ilk maçımızı biz kendi stadımızda oynayacağız. Stat zeminimiz için aybaşında çalışma başlatıp 1 hafta içerisinde gözden geçireceğiz. Fikret Öztürk başkanımızın öncülüğünde yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarım stat çalışmalarımızı bitirmek için maddi ve manevi tüm gücümüzü kullandık, kullanmaya da devam edeceğiz. Bu çalışmalar döneminde bize destek olan sayın valimize, büyükşehir belediye başkanımıza, bodrum kaymakamımıza ve bodrum belediye başkanımıza hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizim en büyük destekçimiz olan Asi Tayfa’ya ve Bodrum halkına da sonsuz teşekkür ederiz, her konuda herkes bizim yanımızda. Hep birlikte mücadele ediyoruz, en kısa zamanda stadımızı hazırlayıp ilk maçımızı burada oynayacağız. Oyuncularımız aybaşından beri kamptalar, durumları ve motivasyonları çok iyi. Önümüzdeki hafta oyuncularımızı ziyaret edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.