arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
23°C
Bodrum
23°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

ŞAMPİYON GÜREŞÇİ BAŞKAN GÜRÜN’Ü ZİYARET ETTİ…

ŞAMPİYON GÜREŞÇİ BAŞKAN GÜRÜN’Ü ZİYARET ETTİ…
7 Mayıs 2019 19:01
A+
A-

Avrupa Şampiyonu Muğlalı güreşçi Süleyman Atlı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda erkekler serbest stil 57 kiloda mücadele eden, altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Süleyman Atlı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla’nın Fethiye ilçesi doğumlu şampiyon güreşçi Avrupa Şampiyonluğu’nun kendisi için bir basamak olduğunu, asıl hedefinin yazın Kazakistan’da düzenlenecek dünya şampiyonluğunda altın madalya kazanarak olimpiyatlara favori olarak gitme olduğunu söyledi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ sporcusu olan Süleyman Atlı şampiyona dönüşü uçaktan indiklerinden hemen sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kendilerini kabul ettiğini sözlerine ekledi.

Başkan Gürün; “Bizleri gururlandıran şampiyon güreşçimize, ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum.”

Türkiye’nin genç ve dinamik nüfusu ile her kulvarda iddialı olması gerektiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün Muğla’yı ve ülkemizi güreşte başarı ile temsil eden Süleyman Atlı’ya ziyareti ve elde ettiği başarılar için teşekkür etti. Başkan Gürün; “Ata sporumuz güreşte Muğlamızı ve ülkemizi başarıyla temsil eden evladımız Süleyman Atlı’ya, ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Bizlere haklı bir gurur yaşattılar. Genç nüfus anlamında ülkemizin büyük bir potansiyeli var. Özellikle sporda doğru spor yatırımları, spor okulları ile bu başarıların artacağına inanıyorum. Şampiyon güreşçimiz önümüzdeki turnuvalarda daha büyük başarılara imza atacak.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.