arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

RIZA KARAKAYA: BU YIL AYAKTA KALMA YILI OLACAK…

RIZA KARAKAYA: BU YIL AYAKTA KALMA YILI OLACAK…
9 Temmuz 2019 09:01
A+
A-

Bodrum Belediyesi Bodrumspor 2019-2020 sezonuna dün akşam yaptığı ilk antrenmanla merhaba dedi.

Gümbet Tesisilerinde saat 18:30’da bir araya gelen yönetim, teknik ekip ve futbolcular birlikte gerçekleşen yeni sezonun ilk buluşmasına; Başkanı Rıza Karakaya, Aşbaşkan Fatih Öztarakçı, Arif Karaman, Hüseyin Gözütok, sportif direktör Erol Tok ve futbolcuların yanında Bodrumspor taraftarları da ilgi gösterdi.

Karakaya: Sürprizlerle dolu bir sezon olsun…

Sezonun ilk antrenmanı gerçekleşirken basın mensuplarına açıklama kısa bir açıklama yapan kulüp başkanı Rıza Karakaya şunları söyledi:

“Bu yıl kalan tecrübeli oyuncularımızın yanısıra genç dinamik oyuncularımızla mücadele edeceğiz. İnşallah bu sene Bodrumspor taraftarı sürprizlere açık olsun çünkü çok canlı ve diri bir takım izleyecekler güzel işler yapacağımızdan eminim. Bu yıl çıtayı biraz daha yükselteceğiz ama lige hazırlanırken ille şampiyon olacağız diye bir iddia ile yola çıkmıyoruz. Bu yıl ayakta kalma yılı olacak bizim için çünkü bir takım maddi sıkıntıları aşmak zorundayız, bu sıkıntıları aşarak tekrar dört dörtlük örnek bir kulüp olma yoluna gireceğiz. Bodrumspor ve Rıza Karakaya yönetimi her zaman iyi işler yapmıştır. Yine güzel işler yapacağız, yeter ki taraftarımız her kötü günümüzde olduğu gibi bu takımın, teknik direktörün ve futbolcuların arkasında olsun. 15 Gün Gümbet tesislerinde antrenman yaptıktan sonra Yalıçiftlik tesislerine gideceğiz. Hazırlıklarımıza orada devam edeceğiz. Belki sonra bir hafta bir iki hazırlık maçı oynamak için dışarıya gidebiliriz” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.