arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
26°C
Bodrum
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Osman Gökmen: Bodrum’da Süslü Laflara Karnımız Tok…

Osman Gökmen: Bodrum’da Süslü Laflara Karnımız Tok…
18 Temmuz 2021 23:42
A+
A-

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen,  son günlerde Bodrum  Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın kentin sorunlarıyla ilgili konularda yaptığı açıklamaları sorgulayan yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Arena Bodrum Haber – Gökmen’in Aras’ı hedef alan açıklamasında “Başkanlık makamın şikayet değil icra makamı olduğunun ne zaman farkına varacaktır, merak ediyoruz.” sorusu gibi birçok başlığı barındıran açıklaması şu şekilde oldu:

Bodrum’u tanımayan yöneticilerle kaosu seyrediyor..

“Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras, Bodrum’da yaşanan çarpıklıkların, susuzluğun, trafik kaosunun, alt yapı sorunlarının ve bozuk yolların hesabını vereceğine her zamanki gibi topu taca atarak şikayet etmektedir.

Sayın Ahmet Aras o makamın şikayet değil icra makamı olduğunun ne zaman farkına varacaktır, merak ediyoruz.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’un sorunlarını bilmeyen, hatta Bodrum’u doğru dürüst tanımayan başkan yardımcıları danışman ve yöneticileriyle birlikte Bodrum’un kaosa dönmesine her geçen gün seyirci kalmaktadır.

Bodrum Belediyesi’nin kaynaklarını sorumsuzca harcayan CHP’li belediye yönetimi, onca kaynağa rağmen Bodrum’un doğru dürüst hiçbir sorununu bugüne kadar çözememiştir.

Hükümetimizden ne istedi de alamadı..

Sürekli destek bulamadığından şikayet eden Sayın Aras, bugüne kadar hükümetimizden ne istemiştir de alamamıştır merak ediyoruz!

“Bodrum’un Dijital Dönüşümü” gibi süslü laflarla Bodrum’un yüzbinlerce lirasını bir yazılım şirketine, ihaleyle verdiler. Ancak işin tuhafı bu yazılımı İçişleri Bakanlığımız tüm belediyelere birkaç ay içinde ÜCRETSİZ sağlayacaktır.

İçişleri Bakanlığı’nın bedava programı varken yeni programa yüzbinlerce lira vermek gaflete düşmek değilse nedir?

Bir de hani her ihale canlı yayınlanacaktı, ne oldu da bu ihaleyi yayınlamadan, oldu bittiye getirdiniz? Neden?

Bu peşkeşin açıklamasını Bodrum’a nasıl yapacaksınız, sorarız?!

Yüzbinlerce Lira ödenen danışmanlık bedeliyle trafik sorununu çözebildi mi?

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı ayrıca Bodrum’un trafik sorununu çözmek için yine yüzbinlerce lira harcayarak bir kişiden danışmanlık aldı.

Sayın Aras; “Trafik simülasyonu yaptık” gibi yine süslü laflarla güya bu sorunla ilgili çalıştıklarını söylüyor!

İyi de bu simülasyon nerede, gören bilen var mı?

Başkan Aras’ı Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız’la görüştürdük. Daha sonra Karayolları Bölge Müdürümüzle Bodrum’da buluşturduk. Müdürümüz kendisine çevre yolu ile ilgili sunum yaptı. Sayın Aras projeyi çok beğendiğini söyledi, müdürümüze teşekkür etti.

Şimdi çıkmış “çevre yoluna karşıyız” diyor!

Siz ve parası ile dışardan tuttuğunuz adamlar hangi mantıklı projenizle bakanlığa akıl fikir ve proje vermeye kalkıyorsunuz?

Dün çok beğendiğiniz, teşekkür ettiğiniz projeye bugün karşı olduğunuzu söylüyorsunuz. Kusura bakmayın ama biz hangi Ahmet Aras’a inanacağız? Belediye Başkanlığı makamında oturan bir kişi bu kadar kısa süre içinde kendi içinde böyle çelişirse, Bodrum’a nasıl hizmet edecek, kimi inandıracak?

Biz Bodrumlular çoğunlukla çevre yolunu istiyor ve destekliyoruz.

Musluklarımızdan su akmasını istiyoruz, laf değil..

Ayrıca biz Bodrumlular musluklarımızdan su akmasını istiyoruz. Siz ise sadece süslü ve göz boyayıcı laflarla aklınızca gündemi değiştirdiğinizi sanıyorsunuz. Ama sadece kendinizi kandırıyorsunuz!

CHP İlçe Teşkilatınız ile birlikte sosyal medyada hangi belediye personelinin ve parti üyelerinin Osman Gökmen’in paylaşımlarını beğendiğiyle ilgilenip cadı avı yapacağınıza, o sosyal medyada en yakınlarınızın dahi artık nasıl yönetiminize isyan ettiğini görün!

Tarafınıza gelen yüzbinlerce şikayeti görmemezlikten gelebilir, belediyenin kaynaklarını har vurup harman savurabilirsiniz. Ama inanın tüm Bodrumlular artık beceriksizliğinizin, üretemediğiniz hizmetin ve göz boyama çabalarınızın farkında.

Biz de farkındayız ama Bodrum’un her geçen gün daha da felakete sürüklenmesine gönlümüz razı olmuyor.

Artık yeter! Kendinize gelin! Sizin süslü laflarınıza artık kimse kanmıyor!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.