arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4821
EURO
34,7942
ALTIN
2.490,50
BIST
9.552,38
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
20°C
Bodrum
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Muğla’ya yeni yatırım müjdeleri

Muğla’ya yeni yatırım müjdeleri
1 Aralık 2022 12:52
A+
A-

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz  Demir ve Yelda Erol Gökcan’dan Muğla için yatırım müjdeleri geldi.

Arena Bodrum Haber – Milletvekilleri Demir ve Gökcan, yoğun geçen TBMM Genel Kurul çalışmalarının yanı sıra Belediye Başkanlarımız ile birlikte Sayın Bakanlarımızı ziyaret ettiklerini belirterek şu açıklamada bulundu.

Belediye Başkanlarımızla Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ettik

Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan,  Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Dalaman Belediye Başkanımız Muhammet Karakuş, Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir, Ula Belediye Başkanımız Özay Türkler ve Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ettik.

Sayın Bakanımız ile toplantı yaparak, Muğla’mıza ve ilçelerimize yapılacak yatırımları görüştük. Geçtiğimiz günlerde Muğla’da imzalanan Yatırım Projeleri için teşekkür ettik.

Fethiye’ye Olimpik Havuz Planlandı

Fethiye için   daha önce planlanan yüzme havuzu revize edilerek, ilçemize yakışır bir olimpik havuz yapılmasına karar verildi.  Ulusal spor organizasyonları yapabileceğimiz ve  spor turizmine önemli katkı sağlayacak havuzun proje çalışmalarına başlandı.

Yaklaşık 50 Milyon TL Ödenek aldık

Muğla Merkez, Marmaris Bozburun, Dalaman, Kavaklıdere ve  Köyceğiz’deki  ve spor tesisleri için  yaklaşık 50 Milyon TL ödenek tahsis edildi.

Sayın Bakanımıza Belediye Başkanlarımızın ve İlçe Başkanlarımızın diğer yatırım ve ödenek taleplerini de ilettik. Sayın Bakanımız talepleri inceleyerek, değerlendireceği müjdesini verdi.

Belediye Başkanlarımızla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ettik

Belediye ve İlçe Başkanlarımızın taleplerini Sayın Bakanımıza ilettik. Çevre düzenlemesi, bisiklet yolu, araç, gereç, ödenek ve proje desteği konusundaki taleplerimiz için destek aldık.

Köyceğiz ilçemizdeki zonların yeniden değerlendirilmesi hususunu görüştük. Yaklaşık dört bin hemşerimizi ilgilendiren zon konusunda Sayın Bakanımıza dosya verdik.

Belediye Başkanlarımızla Cumhurbaşkanlığı  Strateji ve Bütçe Başkanımız Sayın  İbrahim Şenel’i ziyaret ettik

Sayın Başkanımızla yaptığımız toplantıda, Belediye Başkanlarımızın ödenek ve proje bazlı destek taleplerini ilettik. Sayın Başkanımız ödenek taleplerimizi not alarak, değerlendirmeye alacağı müjdesini verdi.

AK Parti Muğla Milletvekilleri olarak haftanın üç günü TBMM Genel Kurul çalışmalarına katılıyor ve aynı zamanda Muğlamızın Bakanlıklar nezdindeki yatırımlarını takip ediyoruz.

Genel Kurul olmayan dört günde ise, Muğlamızda hemşerilerimizle toplantılar yaparak taleplerini dinliyor ve çözmeye çalışıyoruz.

Muğlamız ve hemşerilerimiz, her alanda en iyiyi hak ediyor.

Bizler de bunun için plan, proje, yatırım ve  hizmet konusunda kesintisiz bir şekilde çalışıyoruz.

Seçildiğimiz günden itibaren çalışmalarımızla bunu da büyük ölçüde başardık.  Yatırımlarımız Muğlamıza hayırlı olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.