arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4569
EURO
34,6514
ALTIN
2.391,20
BIST
10.045,74
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Az Bulutlu
25°C
Bodrum
25°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C

MUĞLASPOR’DA MUTLU SON…

MUĞLASPOR’DA MUTLU SON…
18 Nisan 2016 19:52
A+
A-

BAL 10. Grupta Deplasmanda Yeşilköyspor’u 3-0 Yenerek grubunda şampiyonluğu ilan eden Muğlaspor, taraftarlar tarafından meş’alelerle coşku ile karşılandı.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta sezonu lider tamamlayarak grubunda şampiyon olan Muğlaspor, 3. Lig için son 90 dakikayı bekliyor. Sezonun son maçında Denizli temsilcisi Yeşilköyspor ile deplasmanda karşılaşan ve 90 dakikayı 3-0 galip tamamlayan Yeşil-Beyazlılar, Muğla’da taraftarlar tarafından meş’aleler ve coşku ile karşılandı. Yeşil-Beyazlıları Muğla Valisi Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve yaklaşık 2 bin taraftar karşıladı.
Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen şampiyonluk kutlamasına takım otobüsü ile gelen Muğlaspor’lu futbolcular, yolun iki tarafında yakılan meş’alelerle meydana gerdi. Futbolcular meydanda toplanan taraftarlara selamlayarak taraftarların omuzlarında alana getirildiler. Sık sık Muğlaspor marşının çalındığı kutlama töreninde konuşan Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu, “Yola çıkarken bir şehir inandı diye çıktık. Allah beni utandırmadı. Bütün şükrüm onadır. Bize inananlara çok teşekkür ediyorum” dedi.
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ise Muğlaspor sevgisinin Belediye Başkanı olduktan sonra değil, daha ortaokul yıllarında başladığını belirterek, “Hiçbir güç bu topluluğu burada toplayamaz. Ancak Muğlaspor sevdası toplar. Benim Muğlaspor aşkımın Belediye Başkanı olmam ile bir ilgisi yok. Ortaokuldan bu yana hep Muğlaspor ile birlikte büyüdüm. Bugüne kadar hiçbir maçını kaçırmadım, bugün de tüm taraftarlarımız ile birlikte Denizli’de idim. Ama daha bitmedi. Şu anda grubumuzda şampiyon olduk. Önümüzde bir play-off maçı var ve yine hep beraber nerede olursa olsun, ister Karadeniz’de, ister Güneydoğu’da yine hep birlikte olacağız” derken, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, bundan sonra da tüm güçleri ile Muğlaspor’un yanında olacaklarını açıkladı.
Vali Amir Çiçek ise Muğla’nın sesini duyuran, birliğini beraberliğini ispat ederek Muğlaspor’un yanında olan herkese teşekkür etti. Vali Çiçek, “Muğlaspor, taraftarın, yönetimin ve biz ilin yöneticilerinin desteği ve futbolcularımızın sahadaki mücadelesi ile bizim yüzümüzü güldürdüler. Kenetlenirsek, tek yürek olursak bizi kimse durduramaz. Bunun semeresini bugün aldık. İnşallah önümüzdeki tek maçımızdan da zaferle ayrılır ve takımımızı 3. Lige el ele çıkarırız” dedi.
Muğlaspor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, takıma destek veren herkese teşekkür ederken, “İnşallah sizlerden desteği ile bu takımı daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız” dedi.
ŞAMPİYONLUK 3 GOLLE GELDİ
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup son maçında şampiyonluk için sahaya çıkan Muğlaspor, deplasmanda Denizli Yeşilköyspor’u 3-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Maça yaklaşık bin taraftar ile Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş de izledi. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Muğlaspor ligin son maçında deplasmanda Denizli Yeşilköyspor’u 3-0 yenerek 3. Lige göz kırptı. Ligin ikinci yarısının başından beri mücadele ettiği Sökespor karşısında ligi şampiyon Yeşil-Beyazlı ekip, Play-off maçında Kütahyaspor ile karşılaşacak. Kütahya karşısında galip gelmesi durumunda 3. Lige çıkacak. Yeşilköyspor karşısında maça hızlı başlayan Muğlaspor Ersen, Ebubekir ve Coşkun’la bulduğu goller ile ilk devreyi 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıda daha temkinli bir futbol sergileyen Muğlaspor maçtan 3-0 galip ayrıldı.
STAT: Servergazi
HAKEMLER: Serkan Önsa***l Mehmet Bahar*** Şükrü Albayrakoğlu***
Denizli Yeşilköyspor: Ali*, Mehmet*, Suat*, Yasin*, Ahmet*(Dk.55 Mustafa*), Yüksel*, Hacı*, Gürkan*, Barış*(Dk. 78 Ahmet*), Ertan*, Yasin*
MUĞLASPOR: Hasan***, Taner***, Burak***, Ersen***, Emin***, Selçuk***(Dk.65 Ramazan***), Okan***, Mustafa***, Sani***(Dk. 70 Süleyman***), Coşkun***, Ebubekir***(Dk. 82 Erol)
SARI KARTLAR: Ahmet(Yeşilköyspor)
GOLLER: Dk. 10 Ersen, Dk. 30 Ebubekir Dk. 42 Coşkun(Muğlaspor
MAÇTAN DAKİKALAR:
Dk. 10 GOL – Muğlaspor korner atışı kullandı. Arka direk topa yükselen Ersen kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi 0-1.
Dk. 30 GOL – Sol kanattan gelişen Muğlaspor atağında Selçuk ceza sahasına ortaladı arka direkte Ebubekir’in kafa vuruşu kaleci Ali’nin tokatladı top üst direğe çarpıp ağlarla buluştu 0-2.
Dk. 42 GOL – Sol kanattan Muğlaspor atak geliştirdi. Burak orta şansı aradı ilk vuruşu Denizli savunmasından döndü tekrar Burak’ın ön direğe yaptığı ortasını Coşkun dokundu 0-3.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.