arena haber arena bodrum haber arena bodrum gazetesi bodrum haber bodrum haberleri bodrum gazeteleri bodrum yerel haber bodrum güncel haber bodrum gündemi bodrum haber siteleri bodrum kent haberleri bodrum sağlık bodrum eğitim bodrum asayiş bodrumspor bodrum güncel bodrum yerel gazeteleri bodrum belediyesi bodrum kaymakamlık bodrum devlet hastanesi bodrum kültür sanat haberleri bodrum ekonomi bodrum turizm bodrum gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Bodrum Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bodrum
Açık
26°C
Bodrum
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

MUĞLA VALİSİ YENİ YIL MESAJI YAYINLADI…

MUĞLA VALİSİ YENİ YIL MESAJI YAYINLADI…
30 Aralık 2016 11:57
A+
A-

Muğla Valisi Amir Çiçek, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Çiçek, mesajında 2016 yılının buruk geçtiğini belirterek “2016 yılında ülkemizin daha güçlü olması için tüm gücümüzle çalıştık 2017 yılında daha da fazla çalışacağız, üreteceğiz 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.” dedi.

Muğla Valisi Çiçek’in Muğlalılar için yayımladığı o mesaj:

Sevinçleri ve hüzünleri, acı ve tatlı anılarıyla 2016 yılını geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz.

Ülkemizde meydana gelen elim hadiseler nedeniyle 2016 yılını buruk geçirdik. özellikle 15 Temmuz tarihi Ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. 15 Temmuz 2016 gecesi Vatan Haini FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü;  Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklalimize, geleceğimize kast etmiştir. Ancak Kahraman Milletiminiz ecdadının emanetine sahip çıkmış ve nesilden nesile anlatılacak bir kahramanlık destanı yazarak bu alçak girişimi engellemiştir. O gece yaşananlar, milletimizin devletiyle ne kadar bütünleştiğini vatanına, bayrağına, devletine ve demokrasiye ne kadar sahip çıktığını tartışmasız şekilde tüm dünyaya göstermiştir.

Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, istiklalimize, geleceğimize kast eden hiçbir saldırı başarılı olamayacaktır. Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle yâd ediyor; bu uğurda canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

2016 yılında ülkemizin daha güçlü olması için tüm gücümüzle çalıştık 2017 yılında daha da fazla çalışacağız, üreteceğiz 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.

2017 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm dünya için güzel bir yıl olmasını; başta ülkemizde ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe, huzur ve dayanışmaya vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2017 yılının hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli hemşerilerimize, şehit aileleri ve gazilerimize, kamu görevini icra etmekte olan mesai arkadaşlarıma ve basın mensuplarına sağlık ve esenlikler getirmesini temenni eder,  en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.